Prémium védelem a legújabb Samsung S22 védőtokoknak köszönhetően. Ütésálló hátlap és vékonyított kameravédős átlátszó szilikontok gyári minőségben. Válogass a legjobb kiegészítők közül, hogy a telefonod hátlapja megfelelő védelemben részesüljön.

-11%
-11%
-31%
-27%
-27%
-27%
-27%

Szilikon Samsung Galaxy S22 tokok

A TPU szilikon tokok vékonyak és könnyűek, így nem növelik jelentősen a készülék méretét vagy súlyát. A pontos illeszkedés lehetővé teszi a könnyű hozzáférést az összes port és gombhoz, miközben megőrzi a készülék eredeti dizájnját. Ideális választás azoknak, akik tartós, mégis könnyű tokot keresnek a Galaxy S22 számára, amely egyúttal megőrzi az eszköz stílusát.

Ütésálló Samsung Galaxy S22 tokok

A rugalmas kialakítás lehetővé teszi, hogy a tok könnyen illeszkedjen a Galaxy S22-hez, miközben megőrzi az eszköz rugalmasságát. Az extra védelem kiterjed a kamera és a kijelző részére, megelőzve azok sérülését. A rugged tokok gyakran tartalmaznak emelt peremeket is, amelyek megvédik a kijelzőt és a kamerát az érintkezéstől a síkokkal.

Átlátszó vékony Samsung Galaxy S22 tokok

Az átlátszó vékony tokok megfelelő védelmet nyújtanak a mindennapi karcolások és ütések ellen, miközben a készülék természetes szépségét hangsúlyozzák. A tokok a készülék minden portjához és gombjához könnyű hozzáférést biztosítanak, így a funkcionalitás és a kényelem megmarad.

Színes és mintás Samsung Galaxy S22 tokok

A színes tokok kategóriája élénk és stílusos megoldást kínál a készülék védelmére. Ezek a tokok különböző színváltozatokban érhetők el, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy egyedi színkombinációkat válasszanak, és kifejezzék saját stílusukat. A színes tokok nemcsak esztétikai élményt nyújtanak, hanem hatékony védelmet is biztosítanak a mindennapi karcolásoktól és ütésektől.