Ütésálló tokok és prémium kialakítású védelem a legújabb Samsung S22 Ultra tok hátlapoknak köszönhetően. Bőrtokok és átlátszó kiegészítők. Az ergonomikus kialakítás és a pontos illeszkedés lehetővé teszi, hogy tökéletesen illeszkedjen a készülékhez, védelmet nyújtva a karcolásoktól, ütésektől és más károsodásoktól.


Mintás Samsung Galaxy S22 Ultra tokok

A szilikon tok puha és rugalmas anyagból készül, amely tökéletesen illeszkedik a telefonhoz, és védelmet nyújt a karcolások, ütések és mindennapi kisebb sérülések ellen. A szilikontokok általában vékonyabbak és könnyebbek a más anyagokból készült tokoknál, így minimalizálják a telefon méretének és súlyának növekedését.

Ütésálló Samsung Galaxy S22 Ultra tokok

Az ütésálló tokok speciális védelmet nyújtanak a telefonnak, így csökkenthetik a véletlen ütésekből, leejtésekből, vagy ütközésekből adódó károkat. Ezek a tokok általában strapabíró anyagból készülnek, amelyek felfogják az ütést és elnyelik a rázkódást.

Mintás Samsung Galaxy S22 Ultra tokok

A mintás tokok kategóriája egyedi és stílusos védelmet kínál a készüléknek. Ezek a tokok különféle mintákkal és designokkal rendelkeznek, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy kiemeljék egyediségüket és stílusukat. A mintás tokok nemcsak védelmet nyújtanak a karcolásoktól és ütésektől, hanem egyedi megjelenést is kölcsönöznek a Galaxy S22 Ultra készüléknek.