Tökéletes védelem a legújabb tokokkal az új Samsung S23 Plus készülékedre. Megbízható ütésállóság a legjobb szilikon anyagokból hybrid hátlapokkal. A különböző anyagok, mint például prémium bőr, strapabíró műanyag vagy elegáns üveg, mind hozzájárulnak a tokok sokféleségéhez.

-27%
-55%
-55%
-34%
-31%
-27%
-27%
-27%
-27%
-4%
-4%
-4%
-4%
-11%
-11%
-11%

Szilikon Samsung Galaxy S23 Plus tokok

A szilikon Samsung Galaxy S23 Plus tokok kategóriája a kiváló minőségű védelmet és a kényelmes fogást ötvözi. Ezek a tokok strapabíró szilikon anyagból készülnek, amely hatékonyan védi a készüléket a mindennapi karcolásoktól és ütésektől. A rugalmas és precíz kialakítás lehetővé teszi a pontos illeszkedést, miközben a készülék könnyű hozzáférhetőségét is biztosítja.

Ütésálló Samsung Galaxy S23 Plus tokok

Az ütésálló tokok kategóriája kifejezetten az erős védelemre összpontosít. Ezek a tokok strapabíró anyagokból készülnek, amelyek hatékonyan elnyelik az ütéseket és védelmet nyújtanak a készüléknek a mindennapi sérülésektől. Az extra védelem kiterjed a telefon kijelzőjére és házára, így azokat hatékonyan óvja a karcolásoktól és ütésektől.

Átlátszó dizájn Samsung Galaxy S23 Plus tokok

Az átlátszó Samsung Galaxy S23 Plus tokok kategóriája egy minimalistikus és letisztult megoldást kínál a készülék védelmére. Ezek a tokok kristálytiszta anyagból készülnek, lehetővé téve a Galaxy S23 Plus eredeti dizájnjának teljes megjelenítését. A vékony és könnyű kialakítás biztosítja a pontos illeszkedést, miközben védelmet nyújt a karcolások és ütések ellen.

Színes és mintás Samsung Galaxy S23 Plus tokok

A mintás tokok kategóriája egyedi és stílusos megoldást kínál a készülék védelmére. Ezek a tokok különböző mintákkal rendelkeznek, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy kifejezzék egyedi stílusukat és személyiségüket. A különféle dizájnok lehetővé teszik, hogy a Galaxy S23 Plus tulajdonosok kiemeljék eszközüket a tömegből és egyedi módon testre szabhassák azt.