A szilikon Samsung Galaxy S23 Plus tokok kategóriája a kiváló minőségű védelmet és a kényelmes fogást ötvözi. Ezek a tokok strapabíró szilikon anyagból készülnek, amely hatékonyan védi a készüléket a mindennapi karcolásoktól és ütésektől. A rugalmas és precíz kialakítás lehetővé teszi a pontos illeszkedést, miközben a készülék könnyű hozzáférhetőségét is biztosítja.

-27%

Ütésálló Samsung Galaxy S23 Plus tokok

Az ütésálló tokok kategóriája kifejezetten az erős védelemre összpontosít. Ezek a tokok strapabíró anyagokból készülnek, amelyek hatékonyan elnyelik az ütéseket és védelmet nyújtanak a készüléknek a mindennapi sérülésektől. Az extra védelem kiterjed a telefon kijelzőjére és házára, így azokat hatékonyan óvja a karcolásoktól és ütésektől.

-31%
-31%

Átlátszó dizájn Samsung Galaxy S23 Plus tokok

Az átlátszó Samsung Galaxy S23 Plus tokok kategóriája egy minimalistikus és letisztult megoldást kínál a készülék védelmére. Ezek a tokok kristálytiszta anyagból készülnek, lehetővé téve a Galaxy S23 Plus eredeti dizájnjának teljes megjelenítését. A vékony és könnyű kialakítás biztosítja a pontos illeszkedést, miközben védelmet nyújt a karcolások és ütések ellen.

-27%

Színes és mintás Samsung Galaxy S23 Plus tokok

A mintás tokok kategóriája egyedi és stílusos megoldást kínál a készülék védelmére. Ezek a tokok különböző mintákkal rendelkeznek, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy kifejezzék egyedi stílusukat és személyiségüket. A különféle dizájnok lehetővé teszik, hogy a Galaxy S23 Plus tulajdonosok kiemeljék eszközüket a tömegből és egyedi módon testre szabhassák azt.


Az áruházunkban megtalálod a legjobb minőségű és sokféle választékú telefontokokat, amelyek kifejezetten az Samsung Galaxy S23 Plus készülékhez készültek. Az áruházunkban az ügyfelek számára egyedi és stílusos tokok széles választékát kínáljuk, amelyek lehetővé teszik, hogy személyre szabják és megvédjék a készüléküket. A különböző anyagok, mint például prémium bőr, strapabíró műanyag vagy elegáns üveg, mind hozzájárulnak a tokok sokféleségéhez. Az Samsung Galaxy S23 Plus telefontok áruházunkban arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek a legjobb vásárlási élményt nyújtsuk. Reméljük, hogy megtalálod a tökéletes tokot, amely megfelel az igényeidnek és elvárásaidnak