Az előzetes hírekkel ellentétben, az Apple sokkal több iPhone 7-est ad el, mint azt bárki remélte volna. Egyre többen váltanak az Androidos platform-ról is, ami egyre kevésbé meglepő. Statisztikák és egy-két információ a jelenlegi csúcsmodellről:

Az iPhone történetének eddigi legnagyobb ugrását az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus jelentette, valószínűleg a kijelző méretének drasztikus növelése miatt. A készülékből a nyitó hétvégén 10 millió darabot sikerült értékesíteni, azonban, ahogy ezt a mellékelt ábra is mutatja, az iPhone 7 és a hozzá társítható iPhone 7 tokok sokkal kelendőbbnek bizonyultak annál, mint ahogy azt az Apple maga, vagy akár a nagyobb technológiai cégek gondolták.

Az iPhone eladások számokban

Ezt követte egy évvel később az iPhone 6S és annak nagyobb testvére az iPhone 6S Plus. Ők már 13 milliós számmal büszkélkedhettek. Idén a legújabb iPhone 7 pedig elérte a 11 milliós nyitást, ami közel sem mondható gyenge eredménynek. Valószínűleg a Samsung egyre gyakoribb Androidos hibái is az Apple kezére játszák a felhasználókat. Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a következő iPhone bemutatásánál a vásárolt termékek száma!

Ami azonban az Apple számára valószínűleg sokkal fontosabb az , hogy amint a grafikonok is mutatják, a saját vásárlóikat meg tudták tartani, és Az iPhone-t vásárlók 18%-a Androidos platform-ról tért át. Ez köszönhető a rendszer könnyebb kezelhetőségének, sokkal magasabb megbízhatóságának és a rengeteg iPhone 7 tok nyújtotta sokszínűségnek is.

A szokásokhoz híven a hardver természetesen erősebb lett, és a számítási teljesítmény is további kiegészítő processzorokkal bővült, a kamera is jobb lett, sőt az iPhone 7 Plus esetében már kettő is van belőle.

A növekvő vásárlásokhoz híven, a felhasználók idén sokkal több iPhone 7 tokot vásárolnak a Phonebox áruházbólhttps://www.phonebox.hu/iphone/iphone-7-tok, mint tavaly. A megnövekedett keresletet igyekszünk kielégíteni és minden nap újabb és újabb iPhone 7 tokkal szolgálni nektek. Figyeljétek folyamatosan frissülő kínálatunkat, hogy ti is megtaláljátok a hozzátok illő új védelmet. Hiszen, mint tudjátok a legfontosabb az ütésállóág.

Végre eltörölték a 16Gb-os modellt, és már 32-vel indíthatunk és a Jet Black szín is eszméletlenül jól sikerült. Leszámítva a Jack csatlakozó eltűnését, az Apple idén egy abszolút kifogásolhatatlan telefont dobott össze nekünk. Az iPhone 6 és 6S tulajoknak azonban nincs túlzottan sok okuk a váltásra, de ezt valószínűleg ők is tudják. Szerintünk is érdemes a váltással megvárni a közelgő iPhone 8-at. (oké… 10 hónap múlva bemutatásra kerülő iPhone 8-at)