Az iPhone-okhoz két fő toktípus létezik: szilikon és kemény műanyag. A szilikon tokok rugalmasak, ütésállóak és védelmet nyújtanak a leejtés ellen. A TPU egyfajta szilikon, amely polikarbonáttal van megerősítve, hogy tartósabb legyen. A kemény műanyag tokok merevek, de jobb védelmet nyújtanak a karcolásokkal és repedésekkel szemben.

Őszintén szólva, a szilikonnak és a kemény műanyagnak megvannak a maga előnyei és hátrányai. A szilikon jobb védelmet nyújt az ütések és leejtés ellen, míg a kemény műanyag jobb tapadást biztosít. A felhasználó dönti el, melyiket részesíti előnyben.

Melyik iPhone 12 Pro Max tokot válasszam?

Az iPhone számára legjobb tok attól függ, hogy mire van szüksége a toknak. Ha olyan tokot szeretne, amely megvédi a telefont a leejtéstől, akkor vegyen be egy szilikon tokot vagy polikarbonát erősítésű TPU-t. Ha el szeretné kerülni a karcolásokat és repedéseket a képernyőn, válasszon kemény műanyag tokot karcolásgátló bevonattal, mint a Defender sorozat

.

Szilikon védőtokok

A szilikon iPhone 12 Pro Max tok rugalmas anyagból készült, amely ütésálló és védi a telefont a leejtéstől. A kemény műanyag iPhone 12 Pro Max tok merev anyagból készült, amelyet megerősítettek, hogy jobb védelmet nyújtson a telefonnak.

A szilikon iPhone 12 Pro Max tok jó védelmet nyújt a telefonnak, mert elnyeli az ütést, amikor leesik, és nyújtható is, hogy illeszkedjen a terjedelmes tokok köré. A kemény műanyag iPhone 12 Pro Max tok jobb védelmet nyújt a telefonnak, mert nem nyúlik meg és nagyobb lefedettséget tud biztosítani a telefon minden oldalán.

Kemény műanyag védőtokok

A műanyag tokok nagyon népszerűek, mivel könnyűek és olcsók. Gyakran beépített képernyővédővel vannak ellátva, ami plusz bónusz.

A hibrid tokok kemény és puha anyagok kombinációjából állnak. Mindkét esettípus előnyeit egyesítik. A kemény műanyag védi a telefont a karcolásoktól és a leesésektől, míg a puhább anyag elnyeli a leejtésből származó ütéseket.

A plexi egy szívós, tartós műanyag, amelyet számos különböző iparágban használnak, például építőiparban, építészetben, mérnöki munkákban stb. Olyan termékek átlátszó burkolatára is használják, mint a televíziók és számítógépek, hogy megvédjék azokat a portól és a karcolásoktól.

Miért használj iPhone 12 Pro Max telefontokot?

Az iPhone 12 pro tok jó befektetés, mert megvédi drága telefonját. Törésálló és megbízható. Ezenkívül sokoldalú, így bármilyen telefonnal használható.

Az Apple mindig is vezető szerepet töltött be az innováció és a design terén. Az iPhone 12 Pro Max Case ma az egyik legmegbízhatóbb és legsokoldalúbb tok a piacon. Védelmet nyújt a telefon mind a négy oldalának, valamint a tokba épített, törésálló kijelzővédő fóliát. A tok egy beépített támasztékkal is rendelkezik, amellyel megtámaszthatja telefonját videók nézése vagy cikk olvasása közben.

Az iPhone 12 Pro Max Case tökéletes azok számára, akik mindig biztonságban szeretnék tartani drága, törékeny telefonjukat.

A telefon értékének megőrzéséhez az egyik legfontosabb összetevő, hogy befektetését tokkal védje. Enélkül csak idő kérdése lesz, mikor csúszik el vagy törik el a mindennapi tárgyak érintése miatt. Védje készülékét, hogy később ne bánja meg.

Ma azt fogjuk megvitatni, hogy az emberek miért használnak iPhone 12 Pro Max tokot. Mi teszi őket a leginkább megfelelővé sok ember számára? Nyilvánvalóan a világ már nem csak ezen csodálkozik! Még van időnk beszélni arról, hogy miért érdemes valakinek befektetnie mobileszköze ilyen típusú védelmébe az Apple-től.