Prémium minőségű Huawei üvegfóliák Magyarországon, a legjobb áron. Tökéletes védelem a 9H keménységnek köszönhetően, és biztonságos, könnyed érintés a karcálló fóliákkal. Huawei kijelzővédő üvegfóliák egyedileg ellenőrizve. Prémium védelem minden HD kijelzőnek. A fóliák megvédik az okostelefonod érintőképernyőjét a külső behatásoktól és ütődésektől, csökkentve az üveglap betörésének esélyét egy esetleges leejtés esetén.


Egyedi és minőség ellenőrzött termékek végre itthon is, ingyenes házhozszállítással, csak a ScreenTec-től. Huawei kijelzővédő üvegfóliák, szabadalmaztatott minőségben, egyedileg ellenőrizve. Prémium védelem minden HD kijelzőnek. A fóliák megvédik az okostelefon érintő képernyőjét a külső behatásoktól és ütődésektől, nagyban csökkentve az üveglap betörésének esélyét egy esetleges leejtés esetén. Válaszd a prémium minőséget!

Törésállóság Huawei üvegfóliával

Üveglapjainkat a legjobb minőségű alapanyagokból gyártjuk, különlegesen pontos lézervágással, hogy kiemelkedően védje a telefonod. Az legjobb alapanyagoknak köszönhetően valódi 9H keménységgel ruházhatod fel kijelződet, ami ezáltal sokkal ellenállóbb lesz a törésnek

Kijelzővédelem buborékmentesen

Prémium szilikon technológiás ragasztónkkal a fólia buborékmentesen helyezhető fel a telefonra és segít megőrizni a mobilod előlapjának gyári állapotát. A Huawei kijelzővédő eltávolításakor a készüléken semmilyen nyomot sem hagy.

Egyszerű otthoni felrakás

Az védőfóliát úgy készítettük el, hogy egy kis kézügyességgel bárki könnyedén felhelyezhesse otthon is. A legjobb végeredmény érdekében pormentes helyen végezd el a felhelyezést. A csomagban a fólia mellet találsz egy alkoholos és egy száraz mikroszálas kendőt is, valamint egy porszem eltávolító matricát.

Kosár Törölve Vissza
  • Üres a bevásárlókosarad
MA MINDEN RENDELÉST INGYEN SZÁLLÍTUNK!
x