iPhone üvegfóliák prémium minőségben, kizárólag a ScreenTec-től. 9H keménységű kijelzővédő fóliák és gyémánt keménységű ütésálló termékek, a legjobb védelemért. Biztonság és gyári érintés a legmagasabb minőségű termékeinknek köszönhetően. A speciális kialakítású kijelzővédő fólia, megvédi az iPhone érzékeny érintőképernyőjét a káros külső hatásoktól.

Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller

Biztonság és gyári érintés a legmagasabb minőségű termékeinknek köszönhetően. Ingyenes magyarországi házhozszállítással, már holnapra! A speciális kialakítású kijelzővédő fólia, megvédi az iPhone érzékeny kijelzőjét a káros külső hatásoktól. Az üveglapok speciális szabadalmaztatott technológiával készülnek, hogy a lehető legjobb védelmet nyújtson az érzékeny üveglapnak. Vízlepergető, nanotechnológiás bevonattal. Speciális termékek, az elérhető legjobb ScreenTec minőségben.

Biztonság a törésálló iPhone üvegfóliával

Üvegfóliáinkat a legjobb minőségű alapanyagokból készítjük, hogy megfelelő védelmet nyújtson Apple telefonodnak. Az importált alapanyagoknak köszönhetően valódi 9H keménységgel ruházhatod fel kijelződet, ami ezáltal sokkal ellenállóbb lesz a karcoknak és a törésnek

Buborékmentes kijelzővédelem

Speciális szilikon ragasztónknak köszönhetően a fólia buborékmentesen tapad a kijelzőhöz és segít megőrizni a telefonod előlapjának karcmentes állapotát. Az iPhone üvegfólia eltávolításakor a telefonon egyáltalán nem hagy nyomot.

Egyszerű otthoni felhelyezés

Az üveglapot úgy alkottuk meg, hogy egy kis kézügyességgel bárki könnyedén felhelyezhesse otthon is. Célszerű egy pormentes szobában végezni a műveletet, hogy tökéletes legyen a végeredmény. A csomagban a fólia mellet találsz egy alkoholos és egy száraz mikroszálas törlőkendőt is, valamint egy porszem eltávolító tappancsot.

Kosár Törölve Vissza
  • Üres a bevásárlókosarad
MA MINDEN RENDELÉST INGYEN SZÁLLÍTUNK!
x