Samsung üvegfóliák exkluzív minőségben és prémium csomagolásban, kizárólag a ScreenTec-től. Védd meg mobiltelefonodat Samsung védőfóliával úgy, mint még soha. Használd teljes biztonsággal védelmi rendszerünket, melyeket kimondottan a te okostelefonodra fejlesztettünk ki. Egyedi védelem, tökéletes fényáteresztéssel és vízlepergető oleophobic bevonattal.

Bestseller

Az elérhető legjobb áron, ingyenes kiszállítással. Fóliáinkat speciális ütésálló csomagolásban küldjük el, és minden ScreenTec terméket egyedileg ellenőrzünk. Védd meg okostelefonodat Samsung védőfóliával úgy, mint még soha. Használd teljes biztonsággal védelmi rendszerünket, melyeket kimondottan Samsung okostelefonokra fejlesztettünk ki. Egyedi védelem, tökéletes fényáteresztéssel és vízlepergető oleophobic bevonattal. Prémium ScreenTec minőség a legjobb áron.

Biztonság a karcálló Samsung üvegfóliával

Üveglapjainkat prémium minőségű alapanyagokból gyártjuk, hogy tökéletes védelemmel lássa el Samsung telefonodat. Az legjobb alapanyagoknak köszönhetően valódi 9H keménységgel ruházhatod fel kijelződet, ami ezáltal sokkal karc és ütésállóbb lesz.

Kijelzővédelem buborékmentesen

Különleges szilikon technológiás ragasztónkkal a fólia buborékmentesen tapad a kijelzőhöz és segít megőrizni a telefonod előlapjának gyári állapotát. A Samsung Galaxy üvegfólia eltávolításakor a készüléken semmilyen nyomot sem hagy.

Egyszerű otthoni felrakás

Az védőfóliát úgy készítettük el, hogy egy kis kézügyességgel bárki könnyedén felhelyezhesse otthon is. Célszerű egy pormentes helyen végezni a műveletet, hogy tökéletes legyen a végeredmény. A csomagban a fólia mellet találsz egy nedves és egy száraz mikroszálas törlőkendőt is, valamint egy szennyeződés eltávolító matricát is.

Kosár Törölve Vissza
  • Üres a bevásárlókosarad
MA MINDEN RENDELÉST INGYEN SZÁLLÍTUNK!
x