Az új iPhone 11 Pro üveg hátlappal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy érzékenyebb a karcolásokra és törésekre. Az iPhone 11 Pro tokok és kiegészítők védelmet nyújtanak a telefonnak.

Az védőtokok különböző anyagokból készülnek, például műanyagból, szilikonból, bőrből és fémből. Különböző színekben és kivitelben is kaphatók. Javasoljuk, hogy olyan tokot szerezzen be, amelynek szélétől szélig képernyővédő fólia van, amely eltakarja a telefon teljes képernyőjét az esetleges sérülésektől.

Mit tudunk az iPhone 11 Pro-ról?

Az iPhone 11 Pro egy megbízható és tartós telefon. OLED kijelzője van, ami világosabb és élénkebb, mint a régebbi telefonok képernyője. Sőt, kiváló akkumulátor-élettartammal rendelkezik, így órákon át használhatja anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy lemerül. A szoftver emellett gyors, ami azt jelenti, hogy gyorsan és zökkenőmentesen futtathatja az alkalmazásokat késleltetési problémák nélkül.

Az új modell két méretben is elérhető: iPhone 11 Pro Max (6,5 hüvelykes) vagy iPhone 11 Pro (5,8 hüvelykes). Számos különböző szín közül választhat, beleértve a fekete, fehér, arany vagy rózsaszín aranyat, ha valami divatosabbat szeretne!

Mi is az az iPhone 11 Pro telefontok?

A telefontok egy okostelefon vagy táblagép védőburkolata. Általában műanyagból, fémből vagy más merev anyagból készül. A telefontok lehet védőfólia is, amely eltakarja a készülék képernyőjét és hátulját.

Számos oka lehet annak, hogy az emberek egy tökéletes iPhone 11 Pro telefontokot választják. A legnyilvánvalóbb ok az, hogy megóvjuk a készüléket a sérülésektől, például a karcolásoktól és törésektől.

Az árnyaltabb okok az, hogy további fogást biztosít, és megkönnyíti a készülék biztonságos helyben tartását használat közben. Leesés esetén is védelmet nyújt az ütésállóság ellen, ami különösen akkor lehet hasznos, ha gyermekei fogják használni a készüléket.

Használj te is átlátszó Fusion hátlapot!

Az Apple arról ismert, hogy megalkotta néhány legszebb készüléket a piacon. De egy dolog, ami mindig is zavart, az a tény, hogy nem lehetett látni, mi van a telefonomban. Tudom, hogy nem nagy dolog, de csak kíváncsivá tett.

Így amikor lehetőségem nyílt kipróbálni ezt az átlátszó iPhone 11 Pro tokot, izgatott voltam, hogy végre megnézzem, mi van benne. És azt kell mondjam, nagyon jól néz ki!

A tok vékony, könnyű és vékony, így könnyen elfér a zsebében, és szükség esetén kiveheti. A szélek is simák, éles sarkok nélkül, így nem kell attól tartanod, hogy ezzel a tokkal megsérülsz a telefonodban.

A tok vékony és letisztult kialakítású, amely tökéletesen illeszkedik a telefonhoz, és minden gombot, portot és kamerát elérhetővé tesz. Az iPhone 11 Pro tok három különböző színben kapható – fekete, arany vagy rózsaszín arany.