Ha a legjobb iPhone 13 Mini tokot keresi, érdemes megbizonyosodnia arról, hogy minőségi anyagokból készült, és jó garanciával rendelkezik. Egyes esetek képernyővédelmet is kínálnak, vagy valamilyen biztosítási fedezetet kínálnak. Az új iPhone 13 Mini egy forradalmi eszköz, és megérdemli a legjobb védelmet.

Számos nagyszerű lehetőség áll rendelkezésre, de áttekintettük az Phonebox-on elérhető legjobb tokokat. Megjelent az iPhone 13 Mini, az új tokok pedig már kaphatók. Az új tokok kissé eltérnek az előző generációtól. Elegánsabb kialakításúak, ami jobban megfelel az új készülék letisztult dizájnjához.

Ez a cikk áttekinti az új iPhone 13 mini legjobb értékelésű tokjait, beleértve néhány olyan tartozékot is, amelyeket érdemes lehet megvásárolni a tokkal.

Melyik iPhone 13 Mini tokot válasszam?

Nehéz kiválasztani a tökéletes iPhone 13 mini tokot. Nagyon sok lehetőség közül választhat, és mindegyiknek más előnyei és hátrányai vannak. Az egyik legfontosabb szempont az ütközésvédelem.

Az átlátszó tok jó választás, ha elegáns, minimalista megjelenésre vágyik. Ezek a tokok lehetővé teszik, hogy megnézze telefonja kialakítását, miközben védelmet nyújt a karcolások, ütések és leejtés ellen. Az átlátszó tokok azonban nem olyan védelmet nyújtanak, mint a többi tok, mivel nem biztosítanak extra ütéselnyelést a telefon számára.

Az ütésálló tok nagyobb védelmet nyújt, mint az átlátszó tok, mert vastagabb anyagrétege lesz, amely jobban elnyeli a cseppekből vagy ütésekből származó ütéseket, mint egy vékony műanyag vagy üvegréteg. Hátránya, hogy ezek a tokok terjedelmesebbek és nehezebbek lehetnek, mint a többi

Liquid Crystal telefontok teszt

A Spigen Liquid Crystal egy folyadékkristályos átlátszó tok, amely üvegfóliából készült, és vékony és rugalmas filmréteggel rendelkezik.

A Spigen Liquid Crystal telefontok tökéletes azok számára, akik meg akarják védeni telefonjukat a karcolásoktól, törésektől és sérülésektől. Védelmet nyújt, miközben lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy élvezze készüléke eredeti megjelenését.

Fusion Protector telefontok teszt iPhone 13 Minihez

A fúziós védő telefontok nagyszerű választás azoknak, akik meg akarják védeni telefonjukat anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük a megjelenés terén.

Ez a telefontok kemény, strapabíró anyagból készült, amely megóvja a készüléket a sérülésektől. Elektromos bevonattal is rendelkezik, amely megakadályozza a karcolásokat és a törést. Még az érintőképernyő érzékenysége is ugyanolyan érzékeny, mint az eredeti képernyő!

A legjobb Phonebox tokokról elmondható

Ez a telefontok kiváló minőségű TPU és PC anyagokból készült, ami semmilyen kárt nem okoz a telefonban. A tok felülete üvegfóliával van bevonva, amely hatékonyan megakadályozza a karcolásokat és a törést. A hátlapján karcmentes kialakítás is található, így használat közben nem fogja megkarcolni a kezét.

Ez a telefontok katonai minőségű védelmi rendszerrel is rendelkezik, amely hatékonyan védi telefonját a leejtéstől és az ütésektől. A sarkok légpárnás technológiával vannak megerősítve, ami tartósabbá teszi, mint a többi hagyományos tok.