Ha van valami amit hiányolok egy iPhone-ból, az a Vissza gomb. Valószínűleg mindenki egyetért abban, hogy nem egyszerű egy iPhone 6-on elérni a kijelző tetejét,  egy  6 Plus-on pedig főleg. Vannak trükkök amivel persze ez egyszerűsíthető a dolog, mint példeául a home gomb kétszeri megnyomása, de nem lehetne ezt egyszerűbben?

Erre a kérdésre ad választ egy nemrég indult Kickstarter projekt ami mára már bőven túlszárnyalta a szükséges bevételt. A tervezők egy abszolút mindennapos és mindenki által használt kijelzővédő fóliát alakítottak a kedvük szerint, és integráltak bele egy áramkört.

Hogyan működik?

A láthatatlan vezeték segítségével az Androidos telefonokon megszokott helyen üthetjük le, az amúgy a kijelző tetején található Vissza gombot. Egyszerű mégis hatalmas ötlet. Az ár tekintetében egy kicsit talán túllőttek a célon, mivel az iPhone 6-on ez egy meglehetősen gyakran cserélendő tétel a lekerekített kijelző szélek miatt. a szóban forgó összeg 49$. Ez mai árfolyamon számolva majdnem 14.000 Forint. A kiskereskedésekbe valószínűleg az új iPhone 6S bemutatásáig megjelenik.