Termékek Menü
0

iPhone Tok

A legjobb prémium iPhone tok, egyedi kiegészítők és kimondottan ütésálló szilikontokok a legjobb minőségben, minden Apple iPhone telefonra. Nálunk megtalálod azokat a védőtokokat is, amelyek vékony, de karcálló védelmet nyújtanak a eredeti hátlapodnak. Védelmünkkel, mobilod mindig olyan állapotban lesz, mint újkorában.

Válaszd ki melyik Apple mobilra keresel iPhone tokokat!


Minden iPhone tok, teljesen kompatibilis a nevében szereplő készülékkel. A sima készülékek és az azokat követő "S" szériák méretileg nem változtak, így például egy iPhone 6 szilikon, teljesen kompatibilis egy iPhone 6S-sel. Ha segítségre lenne szükséged a választáshoz, keresd szakértő kollégánkat a kapcsolat menüpont alatt, és készséggel megtaláljuk a neked való Phonebox mobil védelmet. Egyedi kérésekkel is foglalkozunk és telefontok nyomtatással is. Minden tartozékunk garanciális és 14 nap elállási lehetőség vonatkozik minden termékünkre. Mi a minőségben és a megbízhatóságban hiszünk.

Miért használjak iPhone tokot?

A mobiltelefonok egyre fejlettebbek, sajnos ennek a ténynek köszönhetően egyre érzékenyebbek is, a környezeti hatásokra. Egy mai okostelefon bizonyos szempontból már nagyon messze áll egy régi Nokia 3310-estől. Jóformán minden alkatrésze több tízezer forintos nagyságrendű. Az iPhone alkatrészek közül a legdrágább természetesen a legújabb Retina kijelzők, amik bár gyönyörű képet adnak és érzékenységük is kivál, egy esetleges elejtés alkalmával nagy valószínűséggel törnek össze. Ezeket a véletleneket hivatott kiküszöbölni egy minőségi kiegészítő.

Milyen ütésálló iPhone hátlap illik hozzám?

Kínálatunkban nagy valószínűséggel megtalálod a neked legjobban tetsző okostelefon kiegészítőt. Választhatsz Férfi, vagy Női védőtokok közül is. Egy egyszerű szilikon védelmet, vagy összetettebb többrétegű ütésálló terméket is. Megpróbáljuk mindegyik változatot elérhető áron adni, legyen szó bármilyen anyaghasználatról is.

Melyik a legjobb védőtok? Azon dolgozunk, hogy mindegyik tokunk a lehető legjobb minőséget képviselje, és az árához mérten, egyikbe se csalódj. Abban biztos lehetsz, hogy ha a PhoneBox.hu-ról rendelsz valamit, akkor az prémium minőségű és hibátlan iPhone tok lesz, pont ahogy a leírásban olvastad és a képen láttad. Erre mi különösen ügyelünk! Ha segítségre lenne szükséged, nyugdtan vedd fel a kapcsolatot kollégáink bármelyikével, és segíteni fog neked a legjobb megtalálásában! Nézd meg kiemelt ajánlatainkat a Phonebox.hu főoldalon!