Nem akárki írt szinte biztosat a következő iPhone-t illetően! A Wall Street Journal említette meg, hogy szinte biztos a hajlított kijelzős következő iPhone-ban! Lehet, hogy most az Apple fogja követni a Samungot? Alább minden kiderül…

Az Apple követi a Samsung útját a hajlított kijelzők terén.

A beszállítók árulkodtak az ügyben, miszerint az Apple több prototípust is tesztel a Samsung Edge szériájához hasonló hajlított kijelzővel, egyetlen elvárással: A felbontásnak részletesebbnek kell lennie a Samsung S-szériáénál.

A tényt, miszerint a soron következő iPhone-ok már OLED kijelzőket fognak használni, az Apple is megerősítette, ennek fényében a fenti állításoknak semmi sem szabhat gátat.

Az OLED panelek előnyei közé sorolhatóak a mérsékelt áramfogyasztás, a vékony és hajlítható panel, valamint az élénkebb színhasználat. A következő iPhone kijelzőinek gyártási jogáért jelenleg a Samsung, az LG és a Sharp versenyez. Bármelyik cég is nyerje meg a versenyt, az biztos, hogy nagyot fog szakítani.

Kérdéses, hogy a teljes kijelző meg fog-e valósulni a soron következő iPhone 8-nál, vagy az igazi nagy váltás még várat magára.

A soron következő iPhone, megerősített hírek szerint 3 példányban fog érkezni. Több, mint valószínű, hogy 2 megszokott méretű modell érkezik az iPhone 8 és iPhone 8 Plus személyében, a harmadik példány pedig a hajlított kijelzős, vagy/és teljes kijelzős iPhone 8 Edge (valószínűleg nem ezen a néven fog futni) lesz. A név már biztos: iPhone 8.

A friss híresztelések szerint a legújab modell ezt a nevet fogja viselni, azonban kiadnak egy S szériát is, az előző modell típusszámával, frissített hardverrel. A lépést valószínűleg az indokolja, hogy az új készülék gyártásával hatalmas csúszásban vannak, így egyes források még azt is megkérdőjelezték, hogy valóban a boltok polcaira kerül idén a legújabb keret nélküli OLED kijelzős modell…

Újdonságra szomjazva, reméljük a kijelző tetejéről is eltűntetik a kávát és nem csak az oldalairól!

Pár mondatban a végére pedig egy rövid és személyes megjegyzés: Hamarosan jön a Télapó és a Jézuska úgyhogy, ha esetleg nem tudod, mit tennél a fa alá, akár magadnak, akár szeretteidnek akkor a PhoneBox segít neked J (ha tudod, akkor is) ! Hihetetlenül jó iPhone cuccok érkeztek hozzánk, úgyhogy érdemes körülnézned ezen a linken!

 Forrás: Wall Street Journal

Amikor a Samsung bedobta 2 éve az Edge szériát, meglepően nagy sikerre tett szert vele. Samsunghoz képest elég nagyot ugrottak az eladások is, ennek köszönhetően.

Az Apple persze sosem követte a Samsung fejlődését, inkább fordítva, azonban nagyon úgy tűnik, hogy ezt a hullámot ők is meg fogják lovagolni.

Az alábbi képek természetesen csak koncepcióképek, nem hivatalosak. Mindenesetre nagyon jól állna ez az új iPhone-nak. A képekben további érdekesség, hogy az Apple több, mint valószínű elhagyja a fizikai gombokat, mivel a gombok alá, szinte lehetetlen lenne gazdaságosan kijelzőt helyezni.

Pletykaként felmerült még a Jet White szín is, amit csak remélni tudunk