Prémium védelem az új Apple iPhone 13 Pro készülékedre. Tökéletes ilelszkedés ütésálló tokjainkkal, eredeti szilikontokokkal és valódi bőr kiegészítőkkel. gy jó minőségű tok védelmet nyújt az iPhone 13 Pro készüléknek a mindennapi kockázatokkal szemben, például az ütések, esések és karcolások ellen.

-27%
-17%

Szilikon iPhone 13 Pro tokok

A Szilikon iPhone 13 Pro tokok kiváló választások, ha egy könnyű, rugalmas és hatékony védelmet keresel az eszközöd számára. Ezek a tokok strapabíró szilikonból készülnek, amely hatékonyan elnyeli az ütéseket és megvédi a készüléket a karcolásoktól és más mindennapi sérülésektől. Az egyedi kialakítás lehetővé teszi a pontos illeszkedést és a könnyű telepítést, miközben a szilikon anyag megőrzi az eszköz eredeti megjelenését.

Ütésálló iPhone 13 Pro tokok

Az ellenálló védőtokok kiváló választások azoknak, akik extra védelmet keresnek eszközük számára. Ezek a tokok strapabíró anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak az ütéseknek, cseppeknek és karcolásoknak. A speciális kialakítás extra védelmi rétegeket tartalmaz a kritikus területeken, például a sarkokon és az élek mentén, minimalizálva ezzel a sérülések kockázatát.

Átlátszó iPhone 13 Pro tokok

Az átlátszótokok stílusos és védő kiegészítők, amelyek lehetővé teszik, hogy az eszköz eredeti dizájnja látható maradjon. Átlátszó vagy félig átlátszó anyagból készülnek, így a készülék külső megjelenése teljes egészében látható marad. A vékony és könnyű kialakítás ellenére hatékonyan védenek a karcolásoktól és ütésektől.

Egyedi és Mintás iPhone 13 Pro tokok

A kiváló minőségű anyagokból készült tokok nemcsak esztétikai értéket adnak, hanem hatékony védelmet is biztosítanak a karcolások, ütések és más külső károk ellen. A mintás tokok széles választékban elérhetők, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének és stílusának megfelelőt. Kényelmes használat mellett egyszerűen telepíthetők és eltávolíthatók, így praktikus és stílusos kiegészítők az iPhone 13 Pro számára.

Valódi bőr iPhone 13 Pro tokok

Ezek a tokok prémium valódi bőrből készülnek, amely idővel szép patinát kap, egyedi karaktert kölcsönözve az eszköznek. A valódi bőr tokok pontosan illeszkednek a készülékhez, megőrizve a teljes funkcionalitást és esztétikát. A bőr anyaga nemcsak luxus érzetet nyújt, hanem hatékony védelmet is biztosít a karcolások, ütések és egyéb külső károk ellen.