Tökéletes védelem és pontos illeszkedés az új iPhone 13 tok hátlapokkal. Ütésálló tokok, bőrtokok és eredeti telefontokok széles választéka egy nap alatt. A tokok kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek tartósságot és védelmet nyújtanak a készüléknek.

-17%
-55%
-55%
-11%
-31%
-27%
-27%
-27%
-27%
-27%
-17%
-17%
-11%

Szilikon iPhone 13 tokok

A rugalmas tokok pontosan illeszkednek az eszközhöz, minimalizálva az esetleges porszemek vagy szennyeződések bejutásának lehetőségét. Kényelmes hozzáférést biztosítanak minden portnak és gombnak. Rugalmasságuk révén könnyen csúsztathatók zsebekbe vagy táskákba, és diszkréten megőrzik az eszköz eredeti megjelenését.

Ütésálló iPhone 13 tokok

Ezek a tokok általában strapabíró anyagokból, például TPU vagy polikarbonátból készülnek, amelyek ellenállnak a fizikai sérüléseknek. A kialakításukban gyakran szerepelnek extra védelmi rétegek a kritikus területeken, mint például a sarkokon és az élek mentén. Az ütésálló tokoknak speciális tervezése lehet, amely az ütéseket elnyeli és szétszórja, minimalizálva a készülék károsodásának kockázatát.

Átlátszó iPhone 13 tokok

A tiszta szilikon tokok átlátszó, tiszta szilikonból készültek, így lehetővé teszik az eszköz eredeti dizájnjának láthatóságát. Ezek a tokok a könnyű és vékony kialakítás mellett hatékony védelmet nyújtanak a karcolásoktól, ütésektől és más külső károktól. Az átlátszó szilikon lehetővé teszi, hogy az eszköz természetes szépsége teljes mértékben érvényesüljön, miközben megőrzi a védelmet.

Egyedi és Mintás iPhone 13 tokok

Ezek a tokok egyedi mintákkal, tervezésekkel vagy akár személyes fotókkal rendelhetők meg, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy kifejezzék saját egyéniségüket és stílusukat. Emellett ezek a tokok nemcsak esztétikai értéket adnak, hanem hatékony védelmet is biztosítanak a karcolások, ütések és más külső károk ellen.

Valódi bőr iPhone 13 tokok

Ez a kategória ideális választás azoknak, akik szeretik az időtálló és luxus kiegészítőket. A valódi bőr tokok kényelmesen használhatók mindennapi szituációkban, miközben az eszköz megjelenését és épségét is megőrzik. Stílusos megoldások azoknak, akik igénylik a minőséget és az esztétikát egyaránt.