Tökéletes védelem, prémium tokok és ellenálló hátlapok színes és átlátszó mintákkal, fokozottan ütésálló kialakításban, a legújabb Apple készülékedre. Az iPhone 14 Pro készülék kijelzője és hátlapja érzékeny felületek, amelyek könnyen karcolódhatnak vagy megsérülhetnek mindennapi használat közben.


Szilikon iPhone 14 Pro tokok

A szilikon iPhone 14 Pro tokok kiváló választások a mobiltelefon védelmére. Ezek a tokok rugalmas és puha szilikon anyagból készülnek, amely könnyű és könnyen kezelhető. A szilikon tokok pontosan illeszkednek a készülékhez, biztosítva annak teljes funkcionalitását és kényelmes használatát. Emellett a szilikon anyagnak köszönhetően hatékonyan elnyeli az ütéseket és védi a telefont a karcolásoktól, ütésektől és más mindennapi sérülésektől.

Ütésálló iPhone 14 Pro tokok

A tok nem csak a fizikai sérülésektől védi az iPhone 14 Pro-t, hanem a portól, szennyeződésektől és egyéb környezeti hatásoktól is. Ez fontos lehet, hogy a telefonodat tisztán és működőképesen tartsd hosszabb távon. Ezek a tokok erős és tartós anyagokból készülnek, például ütésálló polikarbonátból vagy TPU-ból. Az ütésálló tokok megfelelően illeszkednek a készülékhez, és kiváló védelmet nyújtanak a leejtések, ütések és véletlen ütődések ellen.

Átlátszó iphone 14 Pro tokok

Az átlátszó iPhone 14 Pro tokok ideális választások azoknak, akik szeretnék megőrizni eszközük eredeti dizájnját, miközben hatékony védelmet biztosítanak. Ezek a tokok átlátszó vagy félig átlátszó anyagból készülnek, így lehetővé teszik a készülék külső megjelenésének teljes láthatóságát. A strapabíró, ám könnyű anyagok védelmet nyújtanak a karcolások, ütések és más mindennapi sérülések ellen.

Egyedi és Mintás iPhone 14 Pro tokok

Az egyedi és mintás iPhone 14 Pro tokok a személyre szabott stílust keresők számára készültek. Ezek a tokok különleges, egyedi tervezésű mintáikkal vagy személyre szabható lehetőségeikkel kiemelkednek a tömegből. A kategória kínál kreatív és egyéni lehetőségeket az eszköz személyes megjelenésének kifejezésére. Emellett a tokok a mindennapi használat során is hatékony védelmet nyújtanak a karcolások, ütések és más külső sérülések ellen.

Valódi bőr iPhone 14 Pro tokok

A valódi bőr iPhone 14 Pro tokok az elegancia és minőség szerelmeseinek készültek. Ezek a tokok prémium valódi bőrből készülnek, amelyek idővel szép patinát kapnak. A valódi bőr tokok kiválóan illeszkednek a készülékhez, biztosítva a teljes funkcionalitást és esztétikus megjelenést. Emellett a bőr anyaga tartós védelmet nyújt a karcolások, ütések és más külső károk ellen. A valódi bőr iPhone tokok luxusérzetet és időtállóságot kínálnak.