A Szilikon iPhone 14 tok egy kiváló választás, hogy stílusosan és hatékonyan védd az eszközödet. Rugalmas szilikon anyagból készül, ami könnyű telepítést és kényelmes használatot tesz lehetővé. Az ütéselnyelő tulajdonságok révén hatékony védelmet nyújt a karcolások, ütések és más mindennapi sérülések ellen. Az egyedi illeszkedés biztosítja a teljes funkcionalitást, miközben a szilikon anyag megőrzi az eszköz eredeti megjelenését.

-24%

Ütésálló iPhone 14 tokok

Az ütésálló iPhone 14 tok kifejezetten tervezett a készülék hatékony védelmére. Robusztus anyagokból készül, amelyek ellenállnak az ütéseknek és cseppeknek, minimalizálva ezzel a sérülések kockázatát. Speciális kialakításával extra védelmi rétegeket tartalmaz a kritikus területeken, például a sarkokon és az élek mentén. Ideális választás azoknak, akik aktív életmódot folytatnak és fontos számukra a készülékük megbízható védelme.

-25%
-25%

Átlátszó iphone 14 tokok

Az átlátszó iPhone 14 tok kiváló választás azoknak, akik szeretnék megőrizni az eszközük eredeti dizájnját, miközben biztosítják a hatékony védelmet. Átlátszó vagy félig átlátszó anyagból készül, így a készülék külső megjelenése teljesen látható marad. A vékony és könnyű kialakítás ellenére hatékonyan védi a telefont a karcolásoktól és ütésektől. Az átlátszó tokok praktikusak, mert lehetővé teszik az eszköz eredeti szépségének és stílusának megőrzését.

-24%

Egyedi és Mintás iPhone 14 tokok

A mintás iPhone 14 tokok stílusos és egyedi védelmet kínálnak a készülék számára. Különböző mintákkal és dizájnokkal rendelkeznek, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy kifejezzék saját stílusukat. Az anyaguk általában tartós és ütésálló, így hatékony védelmet nyújtanak a karcolások, ütések és más mindennapi sérülések ellen. A mintás tokok különféle témákat és színeket kínálnak, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelőt.

Valódi bőr iPhone 14 tokok

A bőr iPhone 14 tok prémium minőségű és stílusos védelmet nyújt az eszköznek. Valódi bőrből készül, ami idővel szép patinát kap. A pontos illeszkedés mellett kényelmes fogást és elegáns megjelenést biztosít. A bőr tokok hatékony védelmet nyújtanak a karcolások, ütések és más külső sérülések ellen. Különböző színek és kialakítások állnak rendelkezésre, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy egyedi stílusukat kifejezzék.


Az iPhone 14 védőtokok használata rendkívül fontos annak érdekében, hogy megóvd az értékes eszközödet a sérülésektől és karcolódásoktól. Az iPhone 14 egy drága és kifinomult okostelefon, és egy jó minőségű védőtok segít megőrizni az állapotát hosszú távon. Extra védelmet nyújtanak az ütésektől, leejtésektől és ütközésektől. A megfelelően tervezett tokok ütéscsillapító anyagokkal és párnázással is rendelkeznek. A különböző színek, minták és anyagok közül választhatsz, hogy megtaláld a stílusodhoz és ízlésedhez leginkább illő tokot. Jobb fogás és csúszásmentesség: Egyes védőtokok ergonomikus kialakítással rendelkeznek, amelyek segítenek jobban megtartani a telefonodat a kezedben. Bizonyos anyagok, mint például a szilikon vagy a gumi, csúszásmentes felületet biztosítanak, ami megakadályozza a véletlen leejtést.