Rugalmas szilikon iPhone 15 Pro tok

Ezek a tokok optimális illeszkedést biztosítanak a készülékhez, és rugalmas anyaguknak köszönhetően könnyen felhelyezhetők és levéhetők. A szilikon anyag védelmet nyújt a mindennapi sérülések ellen, mint például a kisebb ütések vagy karcolások. Emellett a tokok vékony kialakítása megőrzi az iPhone 15 Pro elegáns és vékony profilját, így nem ad hozzá felesleges tömeget a készülékhez.

-27%
-27%
-18%

Fokozottan Ütésálló iPhone 15 Pro tok

Az iPhone 15 Pro telefonhoz megbízható ütésálló védőtokok elérhetők, amelyek erős anyagokból készülnek, például ütéselnyelő TPU-ból vagy polikarbonátból. Ezek a tokok hatékonyan védik a telefont az ütésektől, esésből származó sérülésektől. Fontos, hogy a tok pontosan illeszkedjen a készülékhez, különösen az érzékeny sarokrészeket is védje. Az ütésálló védőtokok ideális választások a készülék hatékony védelme és a hosszú élettartam érdekében.

-20%
-20%
-20%
-20%

Átlátszó hátlapú 15 Pro tok

Az új iPhone 15 Pro modellre elérhető átlátszó tokok lehetővé teszik a készülék eredeti dizájnjának megőrzését, miközben biztosítják a megfelelő védelmet a karcolások és ütések ellen. Ezek a tokok átlátható anyagból készülnek, amely lehetővé teszi, hogy a készülék szépsége látható maradjon. Az átlátszó tokok stílusosak és könnyen kombinálhatók más kiegészítőkkel is, így az egyedi stílusodat tükrözheted viselés közben.

-27%
-27%
-18%

Dizájn és mintás iPhone 15 Pro tok

A különböző színváltozatokban elérhető rugalmas szilikon tokok lehetővé teszik, hogy egyéni stílusunkat is kifejezzük, és harmonizáljanak a mindennapi megjelenésünkkel. Az illeszkedés és a kiváló minőségű anyagok kombinációja biztosítja a készülék teljes körű védelmét a mindennapi használat során, és lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést is. Választhatod a számodra legmegfelelőbb stílust és anyagot az egyedi igényeidhez igazodva.

Valódi bőr iPhone 15 Pro tok

Ezek a tokok magas minőségű anyaguknak köszönhetően nemcsak elegáns megjelenést kölcsönöznek a készüléknek, hanem tartósságot és exkluzivitást is biztosítanak. A valódi bőr textúrája és tapintása egyedi élményt nyújt, emellett az idővel egyre szebbé válik, patinásodik, és a tulajdonos egyéni használatától függően egyedülálló karaktert ölt. A bőr tokok precíz illeszkedése megvédi az iPhone 15 Pro készüléket a mindennapi kopásoktól és kisebb sérülésektől.

-14%
-14%
-14%

Nálunk megtalálod a legjobb iPhone 15 Pro tokokat, amelyek stílusosan védenek és tökéletesen illeszkednek az új eszközödhöz. Az erős anyagokból készült tokok hatékony védelmet nyújtanak az ütések, karcolások és esések ellen. Válassz az egyedi mintákkal és színekkel ellátott tokok közül, hogy egyedivé varázsolhasd az iPhone 15 Pro készülékedet. Biztosítsd a telefonod védelmét és stílusos megjelenését az igényesen tervezett tokokkal! A pontos illeszkedésnek köszönhetően a készülék összes funkcióját zavartalanul használhatod, és a kivágások lehetővé teszik az egyszerű hozzáférést az összes port és gombhoz. Az átlátszó tokok stílusosak és könnyen kombinálhatók más kiegészítőkkel is, így az egyedi stílusodat tükrözheted viselés közben.

Phonebox.HU