Nálunk megtalálod a legjobb iPhone 15 Pro tokokat, amelyek stílusosan védenek és tökéletesen illeszkednek az új eszközödhöz. Az erős anyagokból készült tokok hatékony védelmet nyújtanak az ütések, karcolások és esések ellen. Válassz az egyedi mintákkal és színekkel ellátott tokok közül, hogy egyedivé varázsolhasd az iPhone 15 Pro készülékedet.

-27%
-27%
-38%
-45%
-45%
-34%
-50%
-50%
-50%
-29%
-38%
-38%
-29%
-29%
-58%
-58%
-58%
-58%
-38%
-38%
-14%

Fokozottan Ütésálló iPhone 15 Pro tokok

A telefonhoz megbízható ütésálló védőtokok elérhetők, amelyek erős anyagokból készülnek, például ütéselnyelő TPU-ból vagy polikarbonátból. Ezek a tokok hatékonyan védik a telefont az ütésektől, esésből származó sérülésektől. Fontos, hogy a tok pontosan illeszkedjen a készülékhez, különösen az érzékeny sarokrészeket is védje. Az ütésálló védőtokok ideális választások a készülék hatékony védelme és a hosszú élettartam érdekében.

Átlátszó hátlapú 15 Pro tokok

Az új modellre elérhető átlátszó tokok lehetővé teszik a készülék eredeti dizájnjának megőrzését, miközben biztosítják a megfelelő védelmet a karcolások és ütések ellen. Ezek a tokok átlátható anyagból készülnek, amely lehetővé teszi, hogy a készülék szépsége látható maradjon. Az átlátszó tokok stílusosak és könnyen kombinálhatók más kiegészítőkkel is, így az egyedi stílusodat tükrözheted viselés közben.

Dizájn és mintás iPhone 15 Pro tokok

A különböző színváltozatokban elérhető rugalmas szilikon tokok lehetővé teszik, hogy egyéni stílusunkat is kifejezzük, és harmonizáljanak a mindennapi megjelenésünkkel. Az illeszkedés és a kiváló minőségű anyagok kombinációja biztosítja a készülék teljes körű védelmét a mindennapi használat során, és lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést is. Választhatod a számodra legmegfelelőbb stílust és anyagot az egyedi igényeidhez igazodva.

Valódi bőr iPhone 15 Pro tokok

Ezek a tokok magas minőségű anyaguknak köszönhetően nemcsak elegáns megjelenést kölcsönöznek a készüléknek, hanem tartósságot és exkluzivitást is biztosítanak. A valódi bőr textúrája és tapintása egyedi élményt nyújt, emellett az idővel egyre szebbé válik, patinásodik, és a tulajdonos egyéni használatától függően egyedülálló karaktert ölt. A bőr tokok precíz illeszkedése megvédi az iPhone 15 Pro készüléket a mindennapi kopásoktól és kisebb sérülésektől.