Tökéletes védelem a legjobb egy iPhone 6 Plus tokokkal. Prémium színes ütésálló, és extrém tartozékok. Flip, folio vagy book bőrtokok és tpu szilikon rezgéscsillapító kiegészítők. Védd meg telefonod a töréstől és a legmakacsabb karcoktól. Elegáns ejtésbiztos kialakítás a legvékonyabb prémium tpu és szilikon és hybrid anyagokból.

Limitált kiadás
5 990 Ft 4 390 Ft
Limitált kiadás
5 990 Ft 4 390 Ft
Limitált kiadás
5 990 Ft 4 390 Ft

Rendeld meg kedvenced original Apple, Ballistic vagy Ozaki a legjobb áron! A megfelelő védőtokok melyek megvédik az iSight camera-t, és a készülékházát a jelenlegi legnagyobb Apple okostelefonnak. Többé nem kell féltened, hogy kicsúszik a kezedből! Okostelefonod megkapja a legjobb védelmet, a válogatott, egyenként ellenőrzött minőségi hátlap tokjainknak köszönhetően!

Vékony iPhone 6S Plus tok

Vékony kialakítású iPhone 6S Plus tokok polikarbonátból, karbonból és keményített Tpu szilikonból. Prémium minőség, alaktartó anyaghasználattal. Pontos és nyúlásbiztos illeszkedés minimális vastagsággal párosítva, hogy Apple telefonod fogása kényelmes maradjon és a mérete ne változzon meg. Slim iPhone 6S Plus hátlapok és védőtokok az elérhető legjobb minőségben.

Ütésálló iPhone 6S Plus tok

Prémium iPhone 6S Plus tokok a legjobb minőségben, ütésálló minősítéssel. A legújabb fejlesztésű Apple kiegészítők is tartozékok. Légpárnás védelem, átlátszó ütésbiztos tokok, mintás termékek. Bőrből, karbonból és tpu szilikonból. Kijelző fölé emelkedő perem jellemzi legtöbb törésbiztos Apple iPhone 6 kiegészítőnket. Hatalmas kínálat az elérhető legjobb áron!

Dizájn iPhone 6S Plus tok

A legjobb egyedi mintás iPhone 6S Plus tokok raktárról, már holnapra. Különleges egyedileg tervezett dizájnok és sehol máshol nem kapható színes fényképes hátlapok. Válassz kiegészítőt a legújabb kollekciónkból! Csillámos tartozékok, mintás Apple iPhone 6 Plus védőtokok és gyönyörű színekkel festett ütésálló védelem házhozszállítással.!

Kosár Törölve Vissza
  • Üres a bevásárlókosarad
MA MINDEN RENDELÉST INGYEN SZÁLLÍTUNK!
x