A legjobb iPhone 8 Plus tokok az új Apple készülékedre! Nézz körül a szilikontokok, műanyag tokok, az ütésálló és különleges kinyitható book és flip bőr hátlapjaink között! Karcolás és ujjlenyomat álló hátlapok a legnagyobb választékban, vékonyított és rezgéscsillapított kivitelben, garantáltan ütésvédelem prémium Phonebox minőségben.

Limitált kiadás
5 990 Ft 4 390 Ft
Limitált kiadás
5 990 Ft 4 390 Ft
Limitált kiadás
5 990 Ft 4 390 Ft

Prémium termékek és üvegfóliák tökéletes illeszkedéssel, hogy új Apple mobilod megfelelő védelemben részesüljön a véletlen elejtések során is. Különlegese termékeinknek hála, megmarad a készülék gyári eleganciája a tökéletes védelem mellett! Minden tokunkat egyedileg ellenőrzünk és éjtéstesztnek vetjük alá, hogy te csak és kizárólag a legjobb minőségű védelmet kapd Apple mobilodra!

Vékony iPhone 8 Plus tok

Vékony kialakítású iPhone 8 Plus tokok polikarbonátból, karbonból és keményített Tpu szilikonból. Prémium minőség, alaktartó anyaghasználattal. Pontos és nyúlásbiztos illeszkedés minimális vastagsággal párosítva, hogy Apple telefonod fogása kényelmes maradjon és a mérete ne változzon meg. Slim iPhone 8 Plus hátlapok és védőtokok a legjobb minőségben.

Ütésálló iPhone 8 Plus tok

Prémium iPhone 8 Plus tokok a legjobb minőségben, ütésálló minősítéssel. A legújabb fejlesztésű Apple kiegészítők is tartozékok. Légpárnás védelem, átlátszó ütésbiztos tokok, mintás termékek. Bőrből, karbonból és tpu szilikonból. Kijelző fölé emelkedő perem jellemzi legtöbb törésbiztos Apple iPhone 8 Plus kiegészítőnket. Hatalmas kínálat az elérhető legjobb áron!

Mintás egyedi iPhone 8 Plus tok

A legjobb egyedi mintás iPhone 8 Plus tokok raktárról, már holnapra. Különleges egyedileg tervezett dizájnok és sehol máshol nem kapható színes fényképes hátlapok. Válassz kiegészítőt a legújabb kollekciónkból! Csillámos tartozékok, mintás Apple iPhone 8 Plus védőtokok és gyönyörű színekkel festett ütésálló védelem házhozszállítással.

Kosár Törölve Vissza
  • Üres a bevásárlókosarad
MA MINDEN RENDELÉST INGYEN SZÁLLÍTUNK!
x