Kellemes meglepetésként benne vagyunk az első körben, így április 6.-án már a boltok polcain találhatjuk az új iPhone SE-t. Aki az elsők között szeretné megkaparintani a hőn áhított kicsi, de méretéhez képest a legerősebb készüléket a piacon annak érdemes lehet előrendelni az Apple hivatalos oldalán. A tapasztalatok szerint az első szállítmányokcsak 1-2 hétig tartanak ki, így aki elhatározta magát, ne várjon tovább!

iPhone SE árak

Az Apple árszabásához mérten elég jó árcédulát találunk az új készüléken. A 16 gigabájtos alapváltozatértmindössze 159 ezer forintot kell fizetnünk, a sokkal bővebb 64 gigabájtos tárhelyért azonban már sajnos 199 ezer forintot.

Az árakat elnézve nem lehetetlen, hogy egyes csomagok keretein belül a szolgáltatók majd 100 ezer forint alatt fogják kínálni a készülékeket, de ez pontosabban a jövő héten fog kiderülni.

Az iPhone SE, az iPhone 6S-nél már megismert 4 színárnyalatban lesz kapható: asztroszürke, ezüst, arany, és rozéarany.

Kicsi, de erős

Az iPhone SE mindent megkapott, amit az iPhone 6S. Külsejét tekintve azonban 100%-ig megegyezik az iPhone 5S-sel. A9 processzor, 2GB RAM, 12 megapixeles kamera, Motion Sensor. Egyedül a 3D Touch maradt ki, érthető anyagi megfontolásból.

Aki egy normál, a mai szemmel kisméretű de hardverileg igazán fejlett okostelefonra vágyik, annak talán ez lesz most az utolsó esélye, hogy vegyen magának egyet. A mostani készülék, nem véletlenül nem kapott semmilyen számot a neve elé. A márciusi Keynote-on, még az Apple is világossá tette, hogy a felhasználói megkeresések miatti“egyszeri” alkalomról van szó.