Prémium védelem a legjobb Samsung A34 tok használatával. Rugalmas ütésálló hátlapok és egyedi vékony szilikon tokok a legjobb minőségben. Emellett olyan tartós és ütésálló opciók is rendelkezésre állnak, melyek kiválóan védenek a mindennapi használat során előforduló sérülések ellen.

-27%
-55%
-27%
-27%
-27%
-27%
-55%
-55%
-55%
-55%
-11%
-11%
-17%

Szilikon Samsung Galaxy A34 tokok

A Samsung Galaxy A34 tokok kategóriája könnyűvé és hatékonyan védelmezővé teszi készülékét. Ezek a tokok strapabíró szilikonból készülnek, megóvva a Galaxy A34-et a karcolásoktól és ütésektől. Rugalmas és vékony kialakításuk lehetővé teszi a pontos illeszkedést, miközben a könnyű hozzáférést biztosítják az összes port és gombhoz.

Ütésálló Samsung Galaxy A34 tokok

Az ütésálló tokok kategóriája az aktív életmódhoz tervezett kiváló védelmet nyújt. Ez a tok strapabíró anyagokból készül, amelyek hatékonyan elnyelik az ütéseket és védenek a karcolásoktól. Az extra védelem kiterjed a telefon kijelzőjére és házára is. Az ütésálló tokok ideális választás azoknak, akiknek fontos a Galaxy A34 megbízható védelme az esetleges sérülések ellen.

Egyedi és Mintás Samsung Galaxy A34 tokok

Az egyedi tokok kategóriája egy kreatív és személyre szabott megjelenést kínál. Ezek a tokok egyedi mintákkal és designokkal rendelkeznek, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy kifejezzék egyediségüket és stílusukat. A vékony és precíz kialakítás lehetővé teszi a pontos illeszkedést, és könnyű hozzáférést biztosít az összes port és gombhoz. Az egyedi és mintás tokok nemcsak védelmet nyújtanak a mindennapi sérülések ellen, hanem különleges megjelenést is kölcsönöznek a Galaxy A34-nek.