A pontos illeszkedés és a rugalmas kialakítás megőrzi a készülék eredeti formatervezését, miközben hatékonyan védi azt a mindennapi károktól. Ideális választás azoknak, akik kényelmes és könnyűvé tett védelmet keresnek a Galaxy S22 Plus számára, anélkül, hogy lemondanának az esztétikáról.

-3%
-3%
-3%
-3%

Ütésálló Samsung Galaxy S22 Plus tokok

Az ütésálló tokok kifejezetten tervezettek a telefonok védelmére, és képesek csökkenteni az esetleges ütések, leejtések vagy ütközések okozta károkat. Ezek a tokok általában strapabíró anyagokból készülnek, amelyek kiváló védelmet nyújtanak a telefonnak.

Átlátszó vékony Samsung Galaxy S22 Plus tokok

Az átlátszó vékony tokok megfelelő védelmet nyújtanak a mindennapi karcolások és ütések ellen, miközben a készülék természetes szépségét hangsúlyozzák. A tokok a készülék minden portjához és gombjához könnyű hozzáférést biztosítanak, így a funkcionalitás és a kényelem megmarad.

Színes és mintás Samsung Galaxy S22 Plus tokok

Ha egyedi védőtokot szeretnél vásárolni a Samsung S22 Plus telefonodhoz, számos lehetőség áll rendelkezésedre. Az egyedi védőtokok lehetővé teszik, hogy teljesen személyre szabják a telefonod megjelenését, és kifejezd a saját egyediségedet és stílusodat. Fontos, hogy megbizonyosodj róla, hogy a kiválasztott bolt megbízható és minőségi termékeket kínál, és hogy a tok megfelelő védelmet nyújt a telefonod számára.

-13%
-13%
-13%
-13%

Egyedi védelem a legújabb Samsung S22 Plus tok hátlapokkal. Ütésálló kialakítás és átlátszó vékony szilikon védelem a legjobb gyári minőségben. A telefontokok számos anyagból készülhetnek, például műanyagból, szilikongumiból vagy akár bőrből. Ezeken kívül elérhetőek átlátszó tokok, mintás tokok, flip tokok és még sok más változat is. A telefontokok védelmet nyújtanak a karcolásoktól, ütésektől és mindennapi kisebb sérülésektől.