Prémium telefontokok az új Samsung S23 mobilodra. Áttetsző szilikon hátlapok és eredeti kinyitható Samsung bőrtokok ingyenes kiszállítással. A Galaxy telefontokok a készülék védelmét szolgálják, segítve az ütések, karcolások és cseppek elleni ellenállást.

-27%
-55%
-55%
-34%
-31%
-27%
-27%
-27%
-27%
-4%
-4%
-4%
-11%
-11%

Szilikon Samsung Galaxy S23 tokok

A prémium szilikon Samsung Galaxy S23 tokok kategóriája a kiváló minőségű védelmet ötvözi a luxus megjelenéssel. Ezek a tokok strapabíró prémium szilikon anyagból készülnek, mely hatékonyan véd a karcolásoktól, ütésektől és egyéb mindennapi károktól. A prémium szilikon anyagnak köszönhetően a tokok kényelmes érzetet nyújtanak a kéznek.

Ütésálló Samsung Galaxy S23 tokok

A rugged tokok kategóriája a strapabíró és ellenálló védelmet helyezi előtérbe. Ezek a tokok erős anyagokból készülnek, amelyek hatékonyan védenek a karcolásoktól, ütésektől és esetleges esésektől. A rugged tokok tervezése kifejezetten az extrém körülményekhez és az aktív életmódhoz alkalmazkodik.

Átlátszó dizájn Samsung Galaxy S23 tokok

Az átlátszó dizájn tokok kategóriája egy letisztult és elegáns megoldást kínál a készülék védelmére. Ezek a tokok kristálytiszta anyagból készülnek, lehetővé téve a Galaxy S23 eredeti dizájnjának teljes megjelenítését. A vékony és könnyű kialakítás lehetővé teszi a pontos illeszkedést, miközben védelmet nyújt a karcolások és ütések ellen.

Színes és mintás Samsung Galaxy S23 tokok

Ezek a tokok különféle színekkel és mintákkal rendelkeznek, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy kifejezzék egyedi stílusukat és személyiségüket. A különböző dizájnok lehetővé teszik, hogy a Galaxy S23 tulajdonosok kiemeljék az eszközüket a tömegből és egyedi módon testre szabhassák azt.