Ezek a tokok általában speciális sarokvédőkkel vannak ellátva, amelyek extra védelmet nyújtanak a készülék sarkainak, ahol a legnagyobb az esélye a sérülésnek. Emellett a prémium védőtokok általában kissé kiemelkednek a kijelző és a hátlap szintjétől, így védelmet nyújtanak, ha a telefon leesik lapos felületre.

-27%

Ütésálló Samsung Galaxy S23 Ultra tokok

A prémium ütésálló védőtok kiváló választás azok számára, akik maximális védelmet szeretnének biztosítani a készülékük számára. Ez a tok kifejezetten az ütésektől, cseppektől és más véletlen sérülésektől való hatékony védelemre lett tervezve. A prémium védőtokok általában tartós anyagokból készülnek, például megerősített műanyagból.

Áttetsző Samsung Galaxy S23 Ultra tokok

Az átlátszó tokok lehetővé teszik, hogy a készülék szépsége és színei kiemelkedjenek, miközben megőrzik a funkcionalitást és hozzáférhetőséget az összes port és gomb számára. Ideális választás azoknak, akik szeretnék megőrizni a készülék eredeti megjelenését, miközben minimálisra csökkentik a sérülés kockázatát.

-27%

A speciális telefontokok tökéletesen illeszkednek a készülékhez, és védelmet nyújt a mindennapi használat során keletkező kisebb ütések, karcolások és esetleges cseppek ellen. A telefontokok különböző anyagokból készülhetnek, például üveg, műanyag vagy különleges kompozit anyagok. A tokok segítségével személyre szabhatod és védelmezheted a készülékedet, miközben megőrzöd annak stílusát és funkcionalitását. A prémium Samsung Galaxy S23 Ultra ütésálló védőtok kiváló választás azok számára, akik maximális védelmet szeretnének biztosítani a készülékük számára.