Ha tökéletes Samsung Galaxy A50 tokot keresel, a legjobb helyen vagy! Itt a Samsung Galaxy A50-es saját tokjaink közül válogathatunk, melyek között találsz kinyitható, vagy akár extrém ütésálló kiegészítőket is.

Bevezetés

A Samsung Galaxy A50 jelentős árengedménnyel kapható a high-end Galaxy S10 készülékekhez képest, mégis több funkciót kínál, mint az eddigi A szériás Samsung telefonok. Persze, ez a megfizethető Android-telefon funkcionalitásban még mindig kicsit elmarad a prémium Galaxy készülékektől, de cserébe egy sokkal vállalhatóbb árcédulával találjuk szembe magunkat, továbba ha ezt a típust választhatjuk, biztosal lehetünk benne, hogy 2-3 évig nem kell utód után néznünk.

Ultimate Carbon Galaxy A50 ütésálló tok 

Az Carbon védőtokunk egy rendkívül ellenálló kiegészítő, ami vékony kialakításának köszönhetően nagyon kényelmes fogás ad a telefonodnak. A hátlapja diszkréten mintázott és szálcsiszolt, hogy akár egy kézzel is biztosan tarthasd a készüléked, de fektetett nézetben, játék közben se hagyjon cserben. Az egyhangúságot megtörve az Ultimate Carbon hátlap tetejét és alján egyaránt, karbonra emlékeztető betétet találunk, de ez csupán a dizájnt szolgálja. A tok tervezésénél gondoltunk a telefon melegedésére is, így a tok belső felét hőelvezető mintával láttuk el, valamint a sarkakban extra ütésálló légzsákokat helyeztünk el.

Ultra Touch mintázott Samsung Galaxy A50 tok

Ezt a kiegészítőt azoknak alkottuk, akik szeretnének egy elegáns, de különleges tokot, ami tökéletesen helyt áll a mindennapokban. Vékony kialakítású továbbfejlesztett alapanyagú TPU2 szilikonból készítettük, átlósan bordázott felülettel, figyelve arra, hogy a kisebb kezű felhasználóknak se legyen gond a készülék kézben tartása. Az Ultra Touch, közepes ütésállóságot kínál, ez azonban a mindennapokban tökéletesen elegendő védelmet jelent. Több színben kapható, közöttük kékben, pirosban és klasszikus feketében is.

Ablakos Samsung Galaxy A50 kinyitható tok

Elkészítettük neked azt a Smart Cover book tokot, amire mindig is vágytál. Prémium kialakítású, megfelelő védelemmel ellátott kiegészítő, ami minden oldalról óvja az új telefonodat, beleértve a kijelződet is. Az előlap tükrös felületű, azonban átlátszó, így könnyedén használható a Samsung Amoled kijelzők extra funkciója. Csukott állapotban is lehet vele telefonálni, köszönhetően a hangszórókvágásnak. Több színben elérhető, tükrös hatásó előlappal, és mozi-módba kitámasztható hátlappal.

Átlátszó prémium Samsung Galaxy A50 tok

Egy tökéletes tok, azoknak, akik az egyszerűséget és a letisztultságot szeretik. A víztiszta toknak köszönhetően tökéletesen látható marad az új 3D Glasstic hátlap minden árnyalata. Prémium alapanyagból készült Fusion szilikontok, amely teljesen nyúlás és sárgulásmentes. Pontosan illeszkedik a készülékre és megfelelően védi a mindennapok során. 1mm vastagságú anyaga nagyobb védelmet biztosít az ultraslim tokoknál és kényelmesebb fogást is ad a telefonodnak. A mérsékelt ujjlenyomatmentességről pedig oleophobic bovonattal gondoskodtunk.

Összefoglalás

Amennyiben a fenti telefontokok elnyerték a tetszésed, bátran nézz körül az összes kiegészítőnk között, ahol megtalálod a fenti tokok különböző színválasztékait is. Kattints ide!