Megérkeztek a legújabb iPhone 9 Plus tokok

Gondolom te is vártad már, hogy megkaparintsd a legújabb Apple telefonod. Az eddigi legnagyobb kijelzővel szerelt iPhone-t. Azonban egy dologra nem árt odafigyelni! Bár az új mobilt, a tökéletes anyaghasználatnak köszönhetően az új iPhone Plus-t nem fenyegeti a meghajlás veszélye, mindig használj ütésálló iPhone 9 Plus tok hátlapot! Itt a Phonebox-on elsőként kaparinthatod meg a legnagyobb választékot. A tokokat különböző kategóriákba soroltuk, hogy könnyedén eligazodhass rajtuk. A hatalmas kijelzőnek nagyon sok előnye van. Szebb a képe, élesebbek az applikációk és jobb rajta videót nézni, csak sajnos sokkal drágább a cseréje ha összetörik.

iPhone 9 Plus tok

 

Ütésálló iPhone 9 Plus tokok

Ha nem vagy biztos abban, hogy tökéletesen tudod kezelni a legújabb óriás telefont, akkor ezeket ajánljuk, hiszen ezek maradéktalanul megvédik a smartphone-t minden sérüléstől. A legtöbb tok, hajszálnyival még a kijelző fölé is nyúlik, ezzel megfelelő védelmet biztosítva a képernyőnek is. Igyekszünk a legjobb alapanyagokból gyártani őket, így a tökéletes minőségüknek köszönhetően, több leejtés után is úgy használhatod, mintha most bontottad volna ki a csomagolásból.

Szilikon és ultrathin iPhone hátlapok

Ezeket a védőtokokat azoknak terveztük, akik már jobban hozzászoktak a készülék méretéhez, és biztosabban kezelik azt. Vékonyabb kialakításuknak köszönhetően, szinte csak minimálisan változtatják meg az iPhone 9 Plus külsejét, és legtöbbjük teljesen átlátszó. Ezek a tokok észrevehetetlen védelmet nyújtanak telefonodnak!

Fontos, hogy megfelelő védelemmel lásd el a legújabb szórakozó, vagy munkaeszközöd, így még sokáig megőrizheti értékét és páratlan funkcióit. Érdemes olyan iPhone 9 Plus tokot választani, ami megfelelő védelmet nyújt a kamerának, erre természetesen mi is kiemelt figyelmet szentelünk, és csak olyan kiegészítőt találsz nálunk ami a legszigorúbb követelményeinknek maradéktalanul megfelel.