Követve a tendenciát az Apple évről évre kiad egy frissítést az új iPhone-hoz. Ez a frissítés a “S” jelzőt kapja. Idén sem lesz ez másként. 2 modellt fog piacra dobni a gyártó, az iPhone 6S-t és az iPhone 6S Plus-t. A korábban felvetődött 6C ötletét a legfrissebb információk szerint teljesen elvethetjük…

Talán az eddigi ráncfelvarrások közül a mostani lesz a legdrasztikusabb. A külső marad a régi, azonban hallottunk olyan pletykákat, hogy a kamerát már besüllyesztik a készülékházba és a bendgate-en is javítanak valamit. A változatlan külsőnek köszönhetően valószínűleg a régebbi iPhone 6 készülékre vásárolt kiegészítők kompatibilisek lesznek az új telefonnak is, tehát nem kell máris a boltba rohannunk egy iPhone 6S tok ért.

Az új Apple készülékről

Egy új színváltozatban is kapható lesz, az Apple Watch -nak megfelelő Rózsaarany kivitelben. A cég politikáját ismerve természetesen nem meglepően komoly felárral juthatunk hozzá ehhez a modellhez. Elég csak arra gondolnunk, hogy a testvér Apple Watch Edition 10.000$-tólindul, ami átszámítva bőven több mint 2 Millió Forint.

– A telefonban a jelenlegi 1 helyett, mostmár 2GB RAM lesz található, amivel ha 2x olyan gyors nem is lesz, de látványos javulást fog elérni multitasking terén. Reméljük a hozzá igazodó iOS-9 nem fog elindulni az Androidos lejtőn és a növekedéssel arányosan egyre több memóriát zabálni.

– Az idei év legnagyobb fejlesztése kétséget kizáróan a ForceTouch lesz, amivel a készülék különbséget tud majd tenni egyes érintések erőssége között. Ennek az előnye leginkább az applikációkban fog megmutatkozni. Sajnos a kijelző összetörésétől ettől kezdve még jobban óvnunk kell kedvencünket. Egy ilyen technológiával felvértezett érintő ára, valószínűleg az egekben lesz, és bőven a készülék árának felével számolhatunk majd.

– Végül pedig úgy tűnik az Apple is beáll a sorba kamera terén és növeli a felbontást 12MP-re. A modul, belső információk szerint a Sony legújabb gyártmánya lesz, amire nem lehet majd panasz. Szó volt régebben a duál-kamera lehetőségéről, azonban az esély itt minimálisra csökkent.

A fentieket látva nagyon is érdemes lesz az új iPhone 6S megvásárlása, még azoknak is, akik eddig sima 6-al rendelkeztek. Ha a külsőn akarnánk változtatni, akkor pedig a legjobb megoldás, ha körülnéztek itt, az iPhone 6S tokok között: https://www.phonebox.hu/iphone/iphone-6-tok-folia