A legfrissebb dátum szerint, alig két hét múlva, március 21.-én bemutatkozik az Apple legújabb 4 inch-es telefonja, az iPhone SE. Márciusban esedékes az Apple tavaszi Keynote rendezvénye, ahol rendszerint bemutatják a legújabb fejlesztéseket, és a kész termékeket. Így lesz ez várhatóan a legújabb nevén csak iPhone SE-ként emlegetett készülékkel, amely az iPhone 6s tudását fogja ötvözni az iPhone 5 méretével úgy, hogy a két készülék eltérő dizájnját egybeolvasztják.

Tulajdonságok

Az Apple úgy tűnik hallgat a felhasználóira, hiszen nem egyszer merült már fel a kisebb készülékek iránti igény. Sokak szerint az iPhone 6 méretei már túlmennek a szükségleteken, ezért vannak akik nem is váltották le a már jól megszokott iPhone 5 és iPhone 5S készülékeiket.

Bemutatás

A gyártó valószínűleg tanult a tavalyi hibájából, már jobban titkolózik az új készülékével kapcsolatban, hiszen 2015-ben ilyenkor már szinte mindent tudtunk az iPhone 6S-ről. Most azonban érkezett hozzánk egy közel véglegesnek is kikiáltható koncepció. A grafikákat közlő magazin állítja, hogy az általuk látott iPhone SE tesztmodell tökéletesen megegyezik az alább látható képekkel.

A színek az iPhone 6S-nél megismert ezüst, asztorszürke, arany és rózsa arany lesznek. az árcédula pedig 400$ és 500$ között fog alakulni.

Gyors összegzésként a teljesítményről elmondhatjuk, hogy megkapja az iPhone 6S, Apple A9-es processzorát, hozzátesznek 2GB memóriát, egy 12 megapixeles kamerát és NFC chip-et. Egyetlen egy szóval: Várjuk.

Ha elsőként akarsz értesülni a megjelenésrő és a specifikációkról, vagy csak élőben követnéd a Keynote-ot. Lájkolj minket és nem maradsz le semmiről!