Valamivel több, mint fél év van az iPhone 7 és a legújabb iPhone 7 tokok premieréig, azonban egyre több pletyka lát napvilágot. Az egyik legnagyobb változást hozó valószínűleg, a Jack csatlakozó hiánya. Az Apple bejegyeztette az AirPods védjegyet, tehát nem csak Lightning csatlakozóról táplálkozó fülhalgatót remélhetünk idén szeptemberben, hanem egy vezeték nélküli fülhallgatót is, valódi Apple minőségben.

Az Apple számára szerencsére már nem újdonság sem a vezeték nélküli töltés, sem a vezeték nélküli kommunikáció, hiszen az Apple Watch-csal már komoly tapasztalatra tett szert mindkét téren.

Vezeték nélküli wireless funkciók

A vezeték nélküli fülhallgatók már nem mondhatók újdonságnak, mivel a piacon már akár 10 ezer forintért is hozzájuthatunk egy egész jó értékekkel rendelkező kiegészítőhöz, azonban az Apple megoldására valószínűleg szeptemberi még várnunk kell.

Mindenesetre nem lenne rossz, ha a várva várt iPhone 7, ilyen fülesekkel a dobozában érkezne meg hozzánk. Ezért, valamint a vastagság drasztikus csökkenéséért talán, még a Jack csatlakozó hiányát is meg tudnánk bocsátani.