Az egyik legnevesebb hivatalos Apple MFi bizonylattal rendelkező kiegészítő gyártó most mutatta be a legújabb iPhone 7 tokot. Pontosabban egy egész sorozatot ami iPhone 7-re való. Nem meglepő, hiszen pontosan egy hét múlva mutatják be a legújabb készüléket

Még be sem mutatták a készüléket, a Spigen azonban máris nyilvánosságra hozta az egész iPhone 7-hez rendelhető palettát. A Spigen termékeit a legnagyobb Apple fanatikusok már ismerhetik, hiszen tökéletes minőségével akár egy egész generációt kiszolgál, ha valaki rászánja az itthoni közel 10 ezer forintot.

Minőségi iPhone 7 tokok

A legújabb Apple modellhez megkapjuk a szokásos tokokat. Átlátszó, de hibátlan minőségű iPhone 7 ütésálló védelem, a katonai minősítéssel rendelkező Tough Armor és még sok féle iPHone tok közül választhatunk. Végre, sajnos idáig egyedülállóan a gyártó felismerte a piaci igényeket és egyre több színváltozatban tudjuk megvenni a kiegészítőit.

Szerencsére a PhoneBox-nál mi is arra törekszünk, hogy a lehető legnagyobb választékkal találkozzon a vásárló, akár Spigen, akár más gyártó iPhone tokjairól legyen szó. Ha pedig valamit nem találsz, csak küldj egy levelet a kapcsolat menüpont alatt és a lehető legrövidebb idő alatt beszerezzük neked! Ne feledd, a legfontosabbat: Mindig védekezz! Ez igaz a telefonodra is!

Gyári hátlapok és fóliák

Ne feledd, hogy nálunk már a megjelenés napja előtt hozzájuthatsz egy tökéletes minőségű és méretpontos iPhone 7 tokhoz, így amikor megérkezik a várva várt készüléked, nem kell majd hímes tojásként bánnod vele és egyből le is húzhatod a gyári hátlap fóliát, hogy végigsimíthasd a tökéletesen kidolgozott hideg alumínium hátlapot!