A legújabb iPhone 6S készülékek az elvárásoknak megfelelően új és erősebb, 7000-es szériájú alumíniumból készültek. Itt az ideje letesztelni őket iPhone 6 tok nélkül, hogy mit is bírnak… Reméljük jobban szerepelnek, mint a régi Bend-gate-es telefonok!

Hajlékonyságból, ahogy azt mi is bemutattuk, jelesre vizsgázott a készülék, azonban lássuk mit látunk majd saját szemünkkel, a véletlen elejtésünk utáni három, valószínűleg a világ leghosszabb másodpercében, mialatt a készülékünk után nyúlunk. Persze, egy iPhone 6 tok megvétele sokat könnyíthet a lelkünkön abban a bizonyos pár pillanatban. Nekünk már rengeteg tapasztalatunk volt különböző módon eltört telefonokkal és higyjétek el nem a legszebb és nem is a legolcsóbb látványok közé valók.

iPhone töréstesztek

A videót a PhoneBuff csapata készítette, akik egyszerű kis szerkezetükkel, szinte azonos körülmények között tudnak “leejteni” telefonokat. Kezelésbe vették az iPhone 6S-t és az iPhone 6S Plus-t is. Lássuk az eredményt!

Az új alumínium ház meglehetősen jól bírta a kiképzést. A festék nem kopik, a készülék nem hajlik és egyéb ijesztő deformálódás sem tapasztalható. A leggyengébb láncszem, ahogy azt az okostelefonok esetében már megszokhattuk ismét a kijelző lett. Sajnos erre nem lehet megoldást találni, hiszen valami vagy nagyon szilárd és törik, vagy puha és karcolódik. Az utóbbi a mai telefonok esetében nem opció, szerencsére egy jó kijelzővédő üvegfólia az iPhone 6S-re is tokéletes megoldás lehet.

Ha a videó mégsem hozta meg a kedvetek egy jó iPhone 6 tok megvásárlásához, akkor sem lehet nagy baj, hiszen a jelenlegi új készülék festése az Apple új technológiájának köszönhetően ellenállóbb lett, mint valaha. Legalábbis az Apple állítása szerint… Mi nem próbálnánk ki.