Az alábbi képeken egy nagyon profi koncepciót láthatunk. A formáját tekintve akár iPhone 6S-ként is jöhetne, nekem legalábbis azonnal! Sajnos erre az esély jóformán egyenlő a nullával, mindenesetre a képekben gyönyörködhetünk addig…

A tervbe belekerült a máig sokat emlegetett duál-kamera és egy érdekes MacBook feature is, a világító alma logó a hátlapon. A grafikán nagyon megnyerő, azonban kérdéses, hogy a valóságban kivitelezhető-e ennyire izlésesen.

A legnagyobb változást a kijelző hozza.

A display ez-esetben tényleg faltól falig ér. Szemből az egész telefon egy kijelző, minimális kerettel, szinte 100%-os hasznos felülettel. A kialakítást segíti a hangszóró és az elülső kamera elhelyezkedése, ebben az esetben a készülék legtetejére száműzték őket.

Legérdekesebb és legvonzóbb a koncepcióban a TouchID, kijelzőként való felhasználása. Nem tudjuk, hogy az Apple gondolkozik-e ezen az irányon, azonban az biztos, hogy a fejlesztése nem egy évet venne igénybe.

A fenti felsoroláson kívül természetesen, ahogy az minden bemutatás előtt lenni szokott, a lista szinte végtelen koncepciókkal és lehetséges megoldásokkal van tele. Azonban mi ezentúl csak a legvalószínűbbeket fogjuk bemutatni nektek. Véletlenül sem szeretnénk, hogy csalódás érjen benneteket a bemutatókor.