Idén is rendszerint az egyik legjobb koncepció grafikus, Steel Drake készítette el a következő iPhone rajzait. Nem tudni természetesen, hogy van-e bármi valóságalapja a képeknek, mindenesetre szemet gyönyörködtető a látvány.

Teljes előlapos iPhone lcd

Sajnos a már szabadalmaztatott teljes előlapos LCD technológia nagy valószínűséggel nem fog belekerülni a soron következő iPhone-ba és jó érzékkel ezért sem erőltette ezt a vonalat a tervező.

Inkább a már bejelentett külső burkolat változására helyezte a hangsúlyt és arra a pletykára, hogy jövőre az Apple visszatér az üvegfelületek használatához.

Mondjuk a képeken található Jack csatlakozót leradírozhatta volna, a mostani iPhone fényében, de annyi baj legyen.

Továbbá úgy tudjuk, hogy az iPhone 8 három méretben fog érkezni. Sajnos a kisebb készülék kedvelő most nem örülhetnek, mint anno az iPhone SE esetében.

Mivel idő közben kiszivárgott a végleges iPhone 8 forma, természetesen, mint mindig egy iPhone 8 tok által, nálunk már most a bemutatás előtt megtaláltok minden kiegészítőt a vadonatúj telefonhoz, hogy már felkészülten érkezhess a boltba, a forgalmazás megkezdésekor.

A 2017 őszén bemutatásra kerülő készülék állítólag a már megszokott 4,7inch-es, 5,5inch-es és egy közepes, kereken 5 inch-es modellel kerül a boltok polcaira, és ha minden igaz, az alap változat már 64GB lesz, a jelenlegi 32 helyett. A maximális tárhely nem fog változni, marad a 256Gb.