iPod már hosszú utat tett meg, mivel a kezdeti zene csak eszköz, amely varázslatosan megjelent Steve Jobs’ farmer zsebében 2001 októberében. Most már lehet kapni modelleket, amelyek teljes 4G hozzáférést kapnak az internethez, filmeket hátszanak le, és még videohívásokat is tudnak fogadni az Apple FaceTime technológiájával.

iPod shuffle

Sok szempontból a Shuffle-ra a leginkább igaz, hogy, hogy az eredeti iPod, hiszen koncentrál kizárólag a hangot játszanak le. Ha hiányzik egy képernyő azt jelentette, hogy a múltban meg kellett emlékezni, mi volt a készülék, és a váltás a zeneszámok között volt valami a lottó. Most, a lenyűgöző Voice Over funkció, az iPod Shuffle fogja olvasni a nevét, a zeneszám, podcast, hangoskönyv, vagy lejátszási listát, akkor, és lehetővé teszi, hogy kiválassza a kívánt hallgatni a képzeletbeli érintőképernyős elől. Ez azt jelenti, hogy több a lejátszási listákat a készülék anélkül, hogy visszatérjen az iTunes könyvtár. Ez egy egyszerű összeadás, de ez tényleg nem teszi a Shuffle sokkal képes eszköz, mint a korábbi ismétléseket.

iPod nano

A legszembetűnőbb jellemzője, amely megkülönbözteti az iPod Nano és iPod Shuffle a 2,5 inches multi-touch kijelző. Ez lehetővé teszi az iPod Nano, hogy egy sor tartalmazza az alkalmazásokat, amelyeket szélesíteni a fellebbezést. A zene természetesen továbbra is az elsődleges funkciója, a hűvös képes létrehozni Genius mixek röptében megérinti a gombot, miközben a zene szól; A készülék ezután automatikusan létrehoz egy lejátszási listát a könyvtárból épül, hogy a pályán. A képernyő is jelenti, videó, az iPod Nano boldogan játszik minden média szinkronizált rá az iTunes fiók. Ez ugyan nem a legnagyobb kijelző hollywoodi kasszasikerek, hanem a gyors javítások útközben, vagy szórakoztatják a kisebbeket, ez a munka.

Azt is tárolni fotók az iPod Nano és a beépített FM-rádió alkalmazással egyszerűen lépést tartani a legújabb zenei, hírek, sportesemények. Ha egy Nike Fitness felhasználó, akkor megtalálja a testre szabott alkalmazást az iPod Nano hasznos lehetőség, mivel a készülék megduplázza a fitness tracker, amely szinkronban a NikePlus fiókjába részleteiről edzést. Bluetooth is hasznos funkció, mivel meg lehet hallgatni a zenét vezeték nélkül a Bluetooth fejhallgató vagy csatlakozni számos otthoni és autós hangszórók. Sajnos ez nem fog működni az Apple zene.

iPhone X

Idén, 2017-ben mutatták be az új Apple iPhone X csúcskészüléket, ami minden kétséget kizárólag az eddigi legjobb mobiltelefon, ami sorozatgyártásba került. Kiemelkedő hardver és szoftveres újdonságokkal rendelkezik és ez megmutatkozik a zenehasználat terén is. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy mint a legtöbb intelligens technika, ez is kiemelkedően érzékeny. Fontos egy egyedi és ütésálló iPhone X tokkal védeni a készülékházat. Ha sikerült kiválasztanunk a megfelelő tokot, legyen az szilikontok, Tpu anyagból készült megerősített védelem, akkor biztosak lehetünk abban, hogy még sokáig élvezhetjük a legújabb iPhone X nyújtotta előnyöket.

iPod touch

A csata a funkciók, az iPod Touch egy másik kategóriában, a kisebb testvérek. Mivel az egyetlen iPod futtatni egy teljes verzióját iOS, az iPod Touch hozzáfér a teljes App Store, az összes játék, hatékonyságnövelő eszközök, közösségi média, és a kamera alkalmazások, amelyek azt várják, hogy egy iPhone . Az iPod Touch is teljesen működőképes internetes eszköz, így a böngészés, csevegés és vásárlás minden elérhető keresztül 4A Retina képernyő. A beépített kamera, miközben nem egészen az iPhone minőségű, mégis remek felvételek jól fog menni Instagram vagy a Facebookon – mindkettő is rendelkezésre áll. Ez egyszerűen a legfejlettebb iPod ott valaha volt, és a kategória csökkenő elterjedése miatt az okostelefonok, az is lehet, az egyik utolsó.