Termékek Menü
0

iPod vásárlási útmutató 2017

Phonebox
2017-07-31 12:01:46

iPod már hosszú utat tett meg, mivel a kezdeti zene csak eszköz, amely varázslatosan megjelent Steve Jobs' farmer zsebében 2001 októberében Most már lehet kapni modellek, amelyek teljes hozzáférést az internethez, lejátszani a filmeket, és még videohívásokat az Apple FaceTime technológia. Minden iPod nem egyforma, szóval itt felhajt a különböző funkciók az egyes modellek.

iPod shuffle:

ipod shuffle

Sok szempontból a Shuffle talán a leginkább igaz, hogy, hogy az eredeti iPod, hiszen koncentrál kizárólag a hangot játszanak le. Ha hiányzik egy képernyő azt jelentette, hogy a múltban meg kellett emlékezni, mi volt a készülék, és a váltás a zeneszámok között volt valami a lottó. Most, a lenyűgöző Voice Over funkció, az iPod Shuffle fogja olvasni a nevét, a zeneszám, podcast, hangoskönyv, vagy lejátszási listát, akkor, és lehetővé teszi, hogy kiválassza a kívánt hallgatni a képzeletbeli érintőképernyős elől. Ez azt jelenti, hogy több a lejátszási listákat a készülék anélkül, hogy visszatérjen az iTunes könyvtár. Ez egy egyszerű összeadás, de ez tényleg nem teszi a Shuffle sokkal képes eszköz, mint a korábbi ismétléseket.

 

iPod nano:

ipod nano

A legszembetűnőbb jellemzője, amely megkülönbözteti az iPod Nano és iPod Shuffle a 2,5 inches multi-touch kijelző. Ez lehetővé teszi az iPod Nano, hogy egy sor tartalmazza az alkalmazásokat, amelyeket szélesíteni a fellebbezést. A zene természetesen továbbra is az elsődleges funkciója, a hűvös képes létrehozni Genius mixek röptében megérinti a gombot, miközben a zene szól; A készülék ezután automatikusan létrehoz egy lejátszási listát a könyvtárból épül, hogy a pályán. A képernyő is jelenti, videó, az iPod Nano boldogan játszik minden média szinkronizált rá az iTunes fiók. Ez ugyan nem a legnagyobb kijelző hollywoodi kasszasikerek, hanem a gyors javítások útközben, vagy szórakoztatják a kisebbeket, ez a munka.

Azt is tárolni fotók az iPod Nano és a beépített FM-rádió alkalmazással egyszerűen lépést tartani a legújabb zenei, hírek, sportesemények. Ha egy Nike Fitness felhasználó, akkor megtalálja a testre szabott alkalmazást az iPod Nano hasznos lehetőség, mivel a készülék megduplázza a fitness tracker, amely szinkronban a NikePlus fiókjába részleteiről edzést. Bluetooth is hasznos funkció, mivel meg lehet hallgatni a zenét vezeték nélkül a Bluetooth fejhallgató vagy csatlakozni számos otthoni és autós hangszórók. Sajnos ez nem fog működni az Apple zene.

 

iPhone X

iPHone X tok

Idén, 2017-ben mutatták be az új Apple iPhone X csúcskészüléket, ami minden kétséget kizárólag az eddigi legjobb mobiltelefon, ami sorozatgyártásba került. Kiemelkedő hardver és szoftveres újdonságokkal rendelkezik és ez megmutatkozik a zenehasználat terén is. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy mint a legtöbb intelligens technika, ez is kiemelkedően érzékeny. Fontos egy egyedi és ütésálló iPhone X tokkal védeni a készülékházat. Ha sikerült kiválasztanunk a megfelelő tokot, legyen az szilikontok, Tpu anyagból készült megerősített védelem, akkor biztosak lehetünk abban, hogy még sokáig élvezhetjük a legújabb iPhone X nyújtotta előnyöket.

 

iPod touch:

ipod touch

A csata a funkciók, az iPod Touch egy másik kategóriában, a kisebb testvérek. Mivel az egyetlen iPod futtatni egy teljes verzióját iOS, az iPod Touch hozzáfér a teljes App Store, az összes játék, hatékonyságnövelő eszközök, közösségi média, és a kamera alkalmazások, amelyek azt várják, hogy egy iPhone . Az iPod Touch is teljesen működőképes internetes eszköz, így a böngészés, csevegés és vásárlás minden elérhető keresztül 4A Retina képernyő. A beépített kamera, miközben nem egészen az iPhone minőségű, mégis remek felvételek jól fog menni Instagram vagy a Facebookon - mindkettő is rendelkezésre áll. Ez egyszerűen a legfejlettebb iPod ott valaha volt, és a kategória csökkenő elterjedése miatt az okostelefonok, az is lehet, az egyik utolsó.

Tartalomhoz tartozó címkék: hardver teszt apple