Lassan jönnek a híresztelések az iOS 9-cel kapcsolatban. Nem nehéz az új operációs rendszerre várakozással telve gondolni, hiszen a jelenleg szolgálatban lévő iOS 8 kivétel nélkül mindegyik készüléken hagy maga után némi kívánnivalót. Szinte hónapról hónapra jönnek a hibajavítások, több kevesebb sikerrel…

Az új rendszer kódneve minden kétséget kizáróan “Monarch” lesz. Bemutatása a WWDC konferencián, vagy egyből azt megelőzően esedékes idén Júniusban. Az Apple korai bejelentése szerint minden tekintetben iránymutató lesz az új rendszer, így nem kérdés, hogy stabilitását tovább fejlesztik ahogy az sem, hogy megpróbálják kijavítani az iOS 8 összes bug-ját.

Azonban a rendszer új szolgáltatásairól csak virágnyelven kaptunk információkat. A rendszer szeptemberben lesz letölthető az iPhone 6S megjelenését követően, a támogatott készülékek listájáról sajnos eltűnik majd az iPhone 4S.

A profibbnál profibb Concept videók már elérhetők a legtöbb videómegosztó portálon. Ezekből láthatunk most két igényesen kivitelezettet és egyben nagyon sok jó ötletet felvonultató videót.

Ha ezeknek csak a fele is megvalósul, már több mint elégedettek lehetünk majd a rendszerrel! És most lássuk a videó második részét: