A Samsung Galaxy S széria jellemzően február végén jelenik meg a márciusi kiadásra, de egyes pletykák szerint a vállalat megtöri a hagyományokat, és korábban mutatja be a készülékeket. Jon Prosser szivárogtató – akinek nem mindig van igaza – a Twitteren azt állította, hogy a Samsung 2021. január 14-én jelenti be a Galaxy S21, S21+ és S21 Ultra készülékeket, az előrendelések pedig azonnal indulnak.

Állítása szerint a készülékek ezután január 29-én lesznek kaphatók, és fekete, fehér, szürke, ezüst, lila és rózsaszín színválasztékban érkeznek. Korábbi pletykák szerint a Samsung az S21 termékcsalád korai bevezetését fontolgatja, bár a másik jelentésben január elejét említették.

Más kiszivárgások is részletesebb részleteket közöltek a színválasztékról, a szürke, a rózsaszín és a lila állítólag az S21, a fekete és az ezüst az S21+, a fekete, az ezüst és a lila pedig az S21 Ultra számára lesz szánva.

Ne feledjük, hogy a pletykák gyakran utalnak arra, hogy a vállalatok korai készülékkiadást terveznek, de nagyon gyakran ezek a pletykák nem válnak valóra, így jobb, ha egyelőre nem fűzünk túl sok reményt a Galaxy S21 januári bemutatójához. Egyelőre a Galaxy S21 és S21+ körüli pletykákról a pletykákról szóló összefoglalónkban olvashatsz. A Galaxy S21 Ultrával kapcsolatos spekulációkkal külön is foglalkozunk.