Szótár beépített szószedetet Apple szempontjából egy áldás az új és régi ügyfelek számára egyaránt. Például tegyük fel, hogy te tanulás használni GarageBand , az Apple zenei szerkesztő szoftver, és olyan kifejezéseket, mint „súroló bar” és „loop” újak.

Apple szótár app szexi. Craig Federighi, az Apple alelnöke Software Engineering, nem mutatja ki közben sajtó események. Ez megtiszteltetés számára van fenntartva Dictionary nagyobb testvérek, mint a Mail és a Safari . De ne tévesszen meg, szótár szuper jó és hasznos. Ebben a bejegyzésben fogok kiemelni hasznos dolgok szótár tehet.

Egy kis Apple történelem

Az Apple bemutatta a szótárban app, csak az úgynevezett szótár, a OS X 10.4 Tiger . Amikor a szoftver új volt, hogy amennyiben meghatározások a New Oxford American Dictionary , valamint információt ezekből a forrásokból:

Oxford American író Thesaurus

Hat évvel később, OS X Lion-ben megjelent, és szótára frissítik a harmadik kiadás a New Oxford American Dictionary és a brit Oxford Dictionary of English. Ma már többféle még információforrások, hogy elolvassa.

Történelem lecke vége. Itt van, amit klassz körülbelül szótár.

Szótár megtesz annak érdekében, hogy figyelmen kívül hagyja a hibát . Amikor beírja a szót a keresőbe, és akkor tényleg  elrontani a helyesírási szótár figyelmen kívül hagyja a hibát, és úgy találja, a szó maga után. Az én tapasztalatom szerint, ez rendkívül sikeres ebben.

Szinte minden szó kattintható . Tegyük fel, hogy olvasod a bejegyzést, és elakad a szó még nem látott. Egyszerűen kattintson rá ugrani a  bejegyzést. Ha elkészült, nyomja meg a Vissza gombot, hogy visszamegy oda, ahol volt. Vagy, ha igazán aggódik nem veszít a helyed, kattintson jobb gombbal az új kifejezés és válassza ki a „Nézz fel új ablak.”

Mivel a 2.2.1-es, van huszonkét hivatkozási forrás áll rendelkezésre , beleértve az opciókat amerikai angol, brit angol, japán, egyszerűsített kínai, német, orosz, holland és így tovább. Megadhatja, mely forrás (ok) szótár használ, és kötelezze az eredmények szerint a saját preferenciái. Ahhoz, hogy a választás, válasszuk a Beállítások Dictionary menüből.

Szabhatja egyes források címke . Egyszerűen jobb gombbal, és válassza a Címke szerkesztése. A lap jelenik meg. Írja be a kívánt címkét és a Presto! Ott van. Válassza ki a szót, és használja az alkalmazás Services menüből válassza Nézz fel szótár. Bam! Instant meghatározása.

Egyes alkalmazások ad meghatározást, ha kiválaszt egy szót, majd nyomja meg az ellenőrző-irányító-D. A lista bukkan fel ott az alkalmazásban. Akkor érintse meg a laptop trackpad, vagy a Magic Trackpad, három ujjal ugyanazt a funkciót, mint az ellenőrző-irányító-D a Mac OS X 10.7 Lion vagy újabb.

A szószedet az Apple szempontjából

Egyszerűen indítsa szótár válassza az Apple, mint a forrás, és adja azokat a kifejezéseket, hogy megkapja tömör magyarázatot. Ez megy mindenféle kifejezések és fogalmak megtalálod használata közben a Mac. Ez nagyon hasznos, és sokkal kényelmesebb, mint a hívó fél az unokaöccse, aki egy zseniális ebben a cucc.

Van egy közös tévhit kéne foglalkozni itt. Amellett, hogy a szótár, a Mac univerzális helyesírás-ellenőrző alkalmazás, amely hibákat, ha csinál egy elírás. Felveheti a saját szempontjából, hogy ez a helyesírás-ellenőrzőt, hogy nem fog zászló akkor még miután hibát, amikor egy szót, mint a „ Elliphant ” például. Ha ezt megteszi, te hozzátéve, hogy a helyesírás-ellenőrző adatbázis, nem szótár. Ez rendkívül NIT-válogatós és idétlen, de ez van.