A telefon védelmének legjobb módja a megfelelő tok beszerzése. Különböző típusú esetek léteznek, így megtalálhatja az igényeinek és pénztárcájának megfelelőt. Ha iPhone 12 Pro-val rendelkezik, akkor szüksége lesz egy törés- és karcolás elleni védelemmel ellátott tokra, amely ellenáll a leejtéseknek.

Az iPhone 12 Pro egy olyan telefon, amely a csúcskategóriás okostelefonok összes funkciójával rendelkezik. Nagyon drága megvenni is, ami azt jelenti, hogy be kell fektetni egy jó tokba, hogy biztonságban legyen.

Ebben a részben az iphone 12 pro telefontokot fogjuk áttekinteni. Az Apple modell egy új telefon, amely hamarosan megjelenik. Számos különböző telefontok létezik már most az új készülékhez. Három közülük át fogunk tekinteni, hogy megtudjuk, megéri-e vagy sem.

Megéri-e a védőtokok használata az új Apple készülékhez?

Az emberek mindig keresik a módját, hogyan védjék meg telefonjukat. Az iphone 12 pro az egyik legerősebb telefon, amelyet az emberek jelenleg megvásárolhatnak, de egyben az egyik legsérülékenyebb is. Ezért kell az embereknek megtalálniuk a módját a telefonjuk védelmének.

Sok különböző tokot használhatnak az emberek az iphone 12 pro védelmére, de mindegyik különböző szintű védelemmel rendelkezik. Egyes tokok nagyobb védelmet nyújtanak, mint mások, és egyes tokok olcsóbbak, mint mások. Minden attól függ, hogy mit akar az ügyétől, és mennyit hajlandó fizetni érte.

iPhone 12 Pro tokokat tesztelünk

  • Fence Protector tok: Az első tok egy szilikon iPhone 12 Pro telefontok a Phonebox-tól. Ez egy szilikon tok, melynek hátoldala mintás mintázattal, belül pedig karcolásgátló bevonattal készült, hogy megvédje képernyőjét a karcolásoktól és a portól. Ez a tok katonai minőségű leesés elleni védelemmel is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a tesztek alapján megfelel a MIL-STD 810G szabványnak a tartósság, az extrém hőmérsékletek és a nagy magasságban végzett műveletek tekintetében. Levegő is van benne.

  • Ütésálló Extreme Hybrid tok: A modell egy speciális átlátszó tok, amely ütésálló. Ütéselnyelő és karcálló TPU anyagból készült, ami tartóssá és könnyen tisztíthatóvá teszi. Az átlátszó hátlap lehetővé teszi, hogy az iPhone eredeti színe átragyogjon.

  • Rugged Carbon védelem: Ez a telefontok kiváló minőségű, átlátszó TPU és PC anyagból készült. Speciális ütésálló kialakítású, ami tartósabbá és védőbbé teszi. Kiváló termék, amely megvédi telefonját a portól, karcolásoktól, szennyeződésektől és egyéb sérülésektől. Professzionális gyártó által, kiváló minőségű anyagokból készült, ezt a tokot érdemes megvenni!

  • Fusion Protect iPHone 12 Pro tok: Az egyik legjobb védőtok egy speciális átlátszó tok, amely ütésálló. Ütéselnyelő és karcálló TPU anyagból készült, ami tartóssá és könnyen tisztíthatóvá teszi. Az átlátszó hátlap lehetővé teszi, hogy az iPhone eredeti színe átragyogjon.

Összegzés az iPhone tokokról

Az iphone 12 pro az év legjobban várt telefonkiadása. Az emberek azt várják, hogy bejelentsék és megjelenjenek a piacon. Sokan szeretnék megvenni, de kell egy jó tok, ami megvédi új telefonját.

A webáruházakban számos tok található. De nagyon nehéz olyat találni, amely védelmet nyújt a törés, karcolás és ütés ellen. És ugyanakkor nagyszerűen néz ki a telefonon, azonban mindent megteszünk, hogy nálunk elégedetten vásárolhass!