Valószínűleg ezt a telefont az fogja értékelni igazán, akinek még jutott a régi Apple logóval szerelt Mac-ekből, esetleg még most is díszíti az íróasztalát egy példány.

Az Apple harapott alma logóját, aki egy kicsit is nyitott szemmel jár a világban, ismeri. A márka  mindent elsöprő hírnevét a 21. században véste kőbe, amikor piacra dobta az első iPhone okostelefont, ezzel felborítva az akkori erőviszonyokat odacsapva a Nokiának, a Samsungnak és az Alcatelnek.

Az iPhone hívei közül mára már kevesen tudják, hogy az Apple Inc. logója 1976 és 1998 között szivárványos színben pompázott. Aki igazán nagy rajongó, az értékelni fogja ezt a készüléket, melyet a ColorWare nevű cég készített limitált kiadásban és közel sem olcsón.

Nem mintha, az iPhone 6S maga egy pénztárcabarát modell lenne, azonban a Limitált kiadású telefon alapváltozatáért 1600 dollárt (470 ezer Ft) kérnek, a 128 GB-os csúcsmodell pedig 1900 dollárba, azaz 550 ezer forintba kerül.Ha éppen van elfekvőben ennyink, és amúgyis rajongunk az Apple cuccokért, nem árt beszerezni egyet amíg a készlet tart, hiszen ezzel biztos kitűnünk majd a tömegből!

Ha viszont ezt a kört kihagynánk, csak gyönyörködjünk a régi Mac-ek színét idéző készülékházban és a retro logóban.