Ming-Chi Kuo a KGI Securities elemzője, biztos forrásainak köszönhetően nagy sikerrel hoz nyilvánosságra információkat a még piacra sem dobott Apple termékekkel kapcsolatban, és most is nyilatkozott az iPhone 7-ről.

Biztos forrásokra hivatkozva 2016-ban szerinte még marad, az iPhone 5 és iPhone 6 esetében jól megszokott alumínium váz, azonban a szokásos 2017-es szériafrissítésnél, már teljesen

Megújult külsőt fog kapni az iPhone 7S.

Az Apple elindulna ismét, a saját maga által kikövezett prémium úton, és megint üvegbe burkolná a készülékeit. Annyi biztos, hogy az üveg házas iPhone 4 anno, minőségével teljesen feborította a piacot.  Azért is tartja logikusnak a váltást, hiszen mára már minden gyártó az iPhone-éhoz hasonló fém házzal szereli a készülékét. Emiatt kézbevételkor nem érezzük többnek bármelyik másik gyártó termékénél, holott a cél ez lenne.

Ha valóban megvalósul az üvegborítás a különleges iPhone 7-re, akkor biztosak lehettek benne, hogy mit itt a Phonebox-on https://www.phonebox.hu/iphone/iphone-7-tok kizárólag olyan iPhone 7 tokokat fogunk árulni, amik maradéktalanul megtartják a mobil elegáns és különleges felépítését és formáját, hiszen mi pont úgy szeretjük a készülékünket, ahogy azt az Apple megálmodta!

Persze korántsem olyan egyszerű a helyzet, mint azt gondolnánk. Felvetődik a probléma, hogy a készülék újra nehéz lesz. Az iPhone 4 esetében ez még nem volt probléma, mivel egy kis készülékről volt szó, azonban az új iPhone-ok 5,5 inch-es kijelzőjéhez már rengeteg üveget kéne felhasználni a hátoldalra is.

Egy biztos, várjuk a megoldást!