A legjobb telefonnak a legjobb védelem jár. Különösen igaz ez a legújabb Apple telefonra. Válaszd ki kedvenced az iPhone 7 Plus tok –ok közül, és használd olyan szabadon a készüléked, mint még soha!

Mindjárt bemutatják a soron következő legújabb Apple okostelefont, azon belül is a nagyobbik testvért, az iPhone 7 Plus –t! Ha szerencsénk van, és minden úgy alakul, ahogy tavaly, akkor idén is benne leszünk a második körben és október közepén Magyarországra, a szolgáltatókhoz is eljut az legújabb almás készülék.

Különleges 7 Plus tokok és kiegészítők

A mai iPhone –ok már sajnos egyre kevésbé strapabírók. Köszönhetjük ezt a rengeteg új funkciónak, amik nélkül ma már szinte létezni sem tudnánk. Ha te is sokáig meg akarod óvni legújabb telefonod hibátlan állapotát, válassz bátran készletünkből, ahol a legjobb és legmodernebb iPhone 7 Plus tokot is rendelkezésedre áll.

Garantáltan csalódásmentesek, mivel a kép kizárólagosan a szóban forgó kiegészítőt tartalmazza. És pont azt kapod, amit a képen látsz, azzal megegyező színben és árnyalatban. Minden tokunk rendelhető a megjelenés napjától kezdve!

A legújabb teszteknek köszönhetően, kiemelt fontosságot mutatott a mobiltelefonok ütésvédelme. Sajnos az iPhone 7 sem mentes az úgynevezett Bend-gate-től. Ami a készülék meghajlását idézheti elő nagyon erő hatására. Sajnos olyan tesztek is napvilágot láttak, ahol az említett telefon képes volt meghajolni egy egyszerű leguggolástól. Ezért mi feltétlenül ajánljuk szinte bármilyen ütésálló védelem beszerzését!