Hatalmas kereslet kezd kialakulni a piros készülékházzal rendelkező iPhone-ok iránt. Legalábbis egyelőre még csak Kínában. Információink szerint az Apple számszerint 73410 darab piros színű készüléket szánt a piacra, azonban az egyik legnagyobb Kínai webáruházban már több mint 300 000 regiszráció érkezett a különleges készülékre. De nézzük inkább, hogy miért Piros a készülék?

Eddig csak egy jól eltalált iPhone 7 tokkal tudtuk elérni, hogy készülékünk ilyen gyönyörű színekben pompázzon, azonban, most itt a lehetőség, hogy beszerezz te is egyet a jó ügy érdekében! Végre egy olyan telefon, amit nem kell majd iPhone 7 tok alá rejtenünk!

Mennyibe kerül a piros iPhone

A készülék már itthon is kapható és 1 munkanap alatt házhoz is szállítják. Mivel még egyik hazai szolgáltató sem csapott le a lehetőségre, ezért az eladott mennyiséget számokkal sajnos nem tudjuk jellemezni, mindenesetre az Apple oldalán látott árak fényében, valószínűleg elég kicsi a kereslet év közben.

A készülékek árai a következőképpen alakulnak: iPhone 7-ből 294990 forintba kerül a 128 GB-os modell, a 256 GB-os pedig 333990 forint. Az iPhone 7 Plus RED kiadásának 128 GB-os modellje 338990 forintos áron kapható, a legnagyobb 256 GB memóriás eszközök ára pedig 377990 forintot kóstál.

Értem. De miért piros?

A (RED) nemzetközi kezdeményezés még az Apple-től függetlenül alakult több éve. Ez a csoport, a világ HIV-vírussal legfertőzöttebb részén, Afrika térségében térségében segít az ott élőknek. Azon munkálkodnak, hogy gyógyszerekkel, felvilágosítással és szexuális tanácsadással megfékezzék a halálos vírust. A legújabb gyógyszerek, szerencsére már képesek megakadályozni a HIV-vírus átterjedését anyáról magzatára, így ezekkel segíthetik egy AIDS-mentes generáció születését.2006-os megalapítása óta a (RED) 465 millió dollárt gyűjtött nemzetközi alapjába és ebből 130 millió dollárt kizárólag az Apple-nek köszönhetnek és az ő vásárlóinak.Tehát ha a RED iPhone 7 mellett teszed le a voksod, egy nagyon nemes cél elérésében segítesz!

Persze nem mindenki teheti meg, hogy a jó cél érdekében vásárol egy új készüléket. Vásárlás nélkül is lehet adományozni, annak pedig akinek nagyon tetszik a piros külsejű vadi új iPhone, annak bátran ajánlunk egy egyedi piros iPhone tokot is. Az említett terméket természetesen nálunk be tudod szerezni!