Már megint karácsony és már megint mindenki ajándékozási lázban ég. Biztosan sokan vagytok úgy ezekben a napokban, hogy legszívesebben ki sem mozdulnátok otthonról, csak csettintenétek egyet és minden szeretteteknek meglenne a megfelelő ajándéka. Be is csomagolódna magától, be is kerülne a karácsonyfa alá. Sőt, ha már itt tartunk a karácsonyfát is felállíthatná…

Rossz hírünk van: Ez sajnos lehetetlen 🙁 .

Tudjuk, hogy eleged van a karácsonyi forgatagból, unod a tömeget és az ijesztő árakat, ezért összeállítottunk egy kiskarácsonyi ízelítőt a legújabb iPhone 6 és iPhone 6S tokokból. Ezekkel a termékekkel nem lesz baj a fa alatt, nem fognak hülyén kinézni egy simítózáras zacsiban és még meg is védheted vele az új készüléket. Ja, és adunk melléajándékba egy üvegfóliát 3990Ft értékben!!!

Indítsunk rögtön a legegyszerűbbel, minden tok ősével, az egyszerűség és a diszkréció netovábbjával.

MinimalThin TPU

Végre egy normális szilikon tok tőlünk, nektek. Nem fog elszíneződni 2 nap után, akkor sem ha a legújabb csokicső alá teszed be és nem fog bemattulni akkor sem, ha a szaunába vinnéd magaddal. Csatlakozóvédős, így elfelejtheted az esti fogpiszkálós mutatványokat. Természetesen dobozos termék!

“Ez mind szép és jó, de mit vegyek a csajomnak ami tényleg tetszeni fog neki?”

Swarovski Style

Elegáns dobozban, valódi Swarovski kristályokkal díszített tok, ami úgy bele van ragasztva, hogy nem esik ki majd az első asztalratételnél. Mondjuk az üvegasztalokkal én vigyáznék…

“Unom ezt a minimál-dolgot, kell valami olyan ami senki másnak nincs”

Wood Series

Ne félj, szálka azért nem kerül a kezedbe ettől sem, ellenben normálisan védve lesz az iPhone-od hátlapja, és a sarkait sem fogod leverni egyfolytában. Ilyen tokot biztos, hogy nem találsz máshol.

“Elég ebből a hülyeségből, adj valami olyat amit megmutatok a haveroknak és 2 perc néma csend lesz”

Lunatik Taktik Extreme

Hát igen. Ez olyan. Eredeti Lunatik gyártmány és tökéletesen ütésálló. A legbrutálisabb védelem amit valaha gyártottak. Ha szereted az extrém sportokat, esetleg csak simán el szoktad ejteni, vagy már unod, hogy egyfolytában vigyázni kell rá, ez a megfelelő választás. Csavarokkal rögzíthető alumínium tok ütéselnyelő szilikon béléssel.

“Azért, túlzásba ne essük… inkább valami normális tok kéne ami amúgy egész jól bírja a strapát és a strandgatyámban is elfér”

iTSkins Evoluton

Egyszerű, jól néz ki és kártyatartós. Fokozottan ütésálló, mégis a kategóriájának legvékonyabb kialakítása. Még egy bankkártya is belefér. Minek szórakoznál a pénztárcáddal egyfolytában? Beleteszed a Paypass-os kártyád és ennyi.

Ha nem volt elég és még mindig nem találod a megfelelő tokot, csak kattints az alsó linkre és böngéssz. Minden amit rendelsz a hétvégén, még megérkezik a karácsonyfa alá. És kapsz a rendelésed mellé egy ajándék üvegfóliát 3990Ft értékben!

Ha nem találtad meg a hozzád illő ütésálló iPhone 6 tokot, akkor böngéssz tovább kategóriánkban, amit hetente frissítünk újabbnál újabb tokokkal.