Termékek Menü
0

Ingyenes Alkalmazás Ajánló! - 05.05

Phonebox
2015-05-05 16:07:00

Ritka, hogy ennyi profi és jól kivitelezett iPhone játékot oszthatunk meg veletek. A fejlesztőknél kiemelkedően sikerült az április, úgyhogy gyorsan fussátok át a kínálatot, mielőtt az árak visszaállnak a szokásosra...

 


Bouncy Bits

Egy egyszerű, de annál izgalmasabb játék egy kis csavarral. A cél, hogy a karakterünket a pályán a lehető legmesszebb juttassuk el, és az utunkba kerülő akadályokat sikerrel átugorjuk. A különleges benne az, hogy ez-esetben nem végtelen az út. Pályákon kell átugrálnunk és közben fejleszthetjük is karakterünket. Változtathatjuk az alakját, és különleges erőkkel ruházhatjuk fel. Egy igazi csemege, és ingyenes!
Letöltés


Hellrider

Akár csak a MadMax. Annyi különbséggel, hogy emberek helyett, egy egész hadseregnyi csontvázzal kell harcolnunk. Különböző pályákon kell átverekednünk magunkat és egyszerűen csak bedarálni ellenfeleinket. A játék persze nem ennyire egyszerű, azonban a grafika és a pályák szórakoztatóak. Egy próbát mindenképpen megér!
Letöltés!


Mortal Kombat X

Nagyon sokan, nagyon régen vártak már erre a játékra. Modern grafikával hozza a régi PlayStation-ös hangulatot. Szerencsére a jól ismert szereplők közül mindenki megtalálható benne, így nem lesz nehéz dolgunk a választással.
Letöltés!


DuckTales: Remastered

DuckTales, talán az egyik leghíresebb mese még ma is. Jó történetek, értelmes karakterek és valódi mondanivaló. Az 1980 as és 1990-es években nem véletlenül alkották meg a sorozat játék adaptációját PC-re. Most javítottak a grafikán, megfeleltették a mai elvárásoknak és kiadták iOS-re is. Egy igazi "mászkálós" játék Dagobert bácsival, a legkülönbözőbb pályákon a legkülönbözőbb gonoszok ellen. Sajnos az applikáció ára elég borsos: 10$, de mi feltétel nélkül ajánljuk!
Letöltés!

Tartalomhoz tartozó címkék: applikáció ios