Erre keressük a választ már nagyon rég óta. Sokan mondják, hogy nem szabad frissíteni az iPhone-okat. Mert mindig csak lassulnak. A probléma viszont az, hogy az újab alkalmazások, csak az újabb rendszereken futnak el. Szerencsére már a négy-magos iPhone 7 esetében nem kell aggódnunk a gyorsaságon egy darabig…

A videó mindegyik készüléket a saját eredeti rendszerével mutatja be, meglepő eredményekkel. Az már biztos, hogy a régebbi készülékek sokat lassulnak a frissítésekkel, azonban ez elkerülhetetlen az új funkciók megjelenése miatt. De mi van az eredeti szoftverrel? Valóban sokkal gyorsabb lett a mostani iPhone 6S egy 3 éves iPhone 5S-nél?

A gyorsasági teszt videón is

A videó nem túl rövid, cserébe nem is hosszú. Aki nem bírja kivárni a végét az videó alatt találja a gyors összegzést.

Úgy tűnik a készülékek már nem gyorsulnak tovább. Azonban az tény, hogy eredeti állapotukban, dobozból kivéve a leggyorsabbak és ezt tanúsítja az is, hogy az iPhone 5S nyerte az összesítést. Persze, ha a mostani legfrissebb iOS lett volna telepítve minden készülékre, akkor toronymagasan az iPhone 6S nyert volna.

Aki még ezután a sebesség után is hiányt érez, annak sem kell szerencsére sokat várnia. Szeptemberben jön az iPhone 7 bemutatója, és nálunk a bemutató napjától rendelhettek iPhone 7 tokot is hozzá!