Kezdenek szépen lassan napvilágot látni az iPhone 7 koncepciók, mi pedig mindent megteszünk annak érdekében, hogy be is mutassuk őket!

Mint az lenni szokott, a készülék bemutatása előtti év végén és az adott év első pár hónapjában is, a valóságtól rendkívül elrugaszkodott videók és koncepciók jelennek meg arról hogy milyen “lesz”, vagy milyennek szeretnénk az iPhone 7-et.

Az új koncepció mikre képes

Így van ez a most befutott videóval is, amin az új iPhone szinte törhetetlenként van bemutatva egy eddig nem látott módon. Bár régen volt szó még az iPhone 5S esetében, egy külön erre a célre kifejlesztett rezgés-elnyelő motorról, sajnos több mint valószínű, hogy ezek az ötletek egy ekkora telefonban ez kivitelezhetetlenek.

Mindenki látott már holdraszállást, ha máshol nem, legalább filmen. Ha még ott sem akkor pedig itt az alkalom hogy megnézz egyet annyi kivétellel, hogy ez nem űrhajó hanem egy iPhone!

Öveket becsatolni!

A fenti videót azonban kizárólag viccnek szabad felfogni. Technikailag talán megvalósítható lenne, de értelme sajnos nincs, mivel ezzel a patronos megoldással olyan nélkülözhetetlen hardver elemektől venné el a készülék a helyet, hogy a későbbiekben már nem lehetne mobiltelefonnak nevezni. Mindenesetre poénnak nem rossz, és ha szerencsénk van akkor pár ismerősünket simán beetethetjük a dologgal 😀 !