Az alábbi alkalmazások az iPhone tulajdonosok számára szinte elengedhetetlenek és a létező legjobbak közül valók, vagy csak simán a legfontosabbak, függetlenül attól, hogy valami jobbat csinálnak, mint a beépített alkalmazások, valóban segítenek megmutatni eszközének képességeit, vagy csak ámulatba ejtenek.

Sky Guide

Ez a tiszteletreméltó alkalmazás még mindig olyan, ami csodálattal kecsegtethet. A Sky Guide (2,99 dollár) meglehetősen egyszerű ötlet – az iPhone szenzorait használva lehetővé teszi, hogy az éjszakai égboltig tartsa a csillagokat, a bolygókat, a csillagképeket és még inkább a megnövelt valóságot -, de a hatás figyelemre méltó: dzsinn! Miután felismertél egy mennyei testet, érintse meg, ha többet szeretne megtudni, vagy keressen meg olyan dolgokat, amelyeket meg szeretne találni, mint például a Nemzetközi Űrállomás; Ebben az esetben meg fogod látni, hol van, a vetített pályája, és mikor jelenik meg az égen.

Tiszteletreméltó említs a Plane Finder esetében is (3,99 dollár), amely ugyanaz az alapgondolat, de a felsõ repülõ repülőgépek azonosítására. Pontosan tudva, hogy hol indul a turistacsalád, és amelyen a luxuslégzsinó egy bizonyos csípősséget ad a féltékeny és impotens öklendezésnek.

Dark Sky

Nem tudhatjuk, hogy a mai homályos időjárás-előrejelzés az Ön államára nézve nem különösen hasznos számunkra. Tudni szeretné: ha most elhozza a kutyát, vagy éppen esővel csalogat? Érdemes megcsillanni az autóból a felhőszakadásban lévő üzletekbe, vagy éppen megállni?

A Dark Sky (3,99 dollár) nagyteljesítményű, hiperregionális előrejelzései ezt lehetővé teszik, és testreszabott riasztásokat állíthat be a különböző napszakokban, így tudhatja, hogy felviszi-e a nehéz kabátot, felveszi az esernyőt vagy kilép az ajtón , Vagy ragadd meg a fényvédõt. Ráadásul az Apple Watchon is működik, és még a kis karóra-arc komplikáció is használatos, hogy apró térben sok információt szolgáltasson.

Overcast

Nem, ez nem egy időjárási alkalmazás, hanem egy podcast lejátszó . Míg az Apple saját alkalmazása elegendő a legtöbb podcast dabblers számára, komoly rajongók szeretne bekerülni a felhős (ingyenes, opcionális védnökkel). Segít felismerni és megcsodálni az új podcastokat, részben azzal, hogy segíti Önt abban, hogy barátait a Twitteren hallgassa – hozzon létre intelligens egyéni lejátszási listákat, és csináljon okos dolgokat a lejátszáshoz, hogy segítsen hallgatni, ahogy tetszik.

Google Maps

Az Apple Maps alkalmazások sokkal jobbak lettek a bevezetésük kezdetektől, és minden bizonnyal kényelmesebb és kényelmesebb az iOS-nál, mint versenytársa a Google-tól , de van egy kulcsfontosságú terület, ahol még mindig elmarad: a POI-k. Érdekes pontok lehetnek az általános benzinkutaktól az anya-és pop-független kézműves beszállítókig egy apró Iowa-i városban.

A POI-k keresése az Apple Maps-en még mindig frusztránsan eltalálni, de nem meglepő módon a Google Térkép (ingyenes) általában teljesen megbízható – és itt is megjelenik az Utcai nézet, így még megnézheti, hogy melyik vállalkozás található . A műholdas nézet nehezebb követni, de ott van .

Citymapper

Ha elég szerencsés vagy, hogy Citymapper által lefedett városban élsz – vagy valamilyen módon még jobb is , ha üzleti vagy nyaralásodban meglátogatod valamelyik várost – akkor Citymapper-t (ingyenes). Mondja meg, hogy hova szeretne eljutni, vagy ahonnan vagy egy adott kiindulási pontból, és kiszámolja útvonalát. A legjobb azonban, hogy bemutatja Önt a gyaloglás lehetőségeivel, a vezetőfülkével (becsült költségekkel) és a tömegközlekedési alternatívák teljes skálájával, az élő indulási időpontokkal, és mindezt egy világos és könnyen érthető listán. Miután felvette az egyiket, megmutatja a turn-by-turn utasításokat, beleértve a figyelmeztetést, amikor készen kell állnia arra, hogy elinduljon egy buszról, mondja az útvonalán. Jól működik az Apple Watch is.

Fantastical

Egy app sokkal jobb, mint az Apple egyenértékű, ez teljesen kellemetlen. Részben Fantasztikus ($ 4.99) -et szeretünk, hogy ezáltal jobban kihasználja a képernyőn lévő helyet, hogy többet és több hasznos információt ugyanabba a téglalapba illeszkedjen, de az igazi rajz sokak számára az események természetes nyelvi bevitele. Nincs több kisugrás a különböző területeken és ellenőrzéseken; Csak írd be a “Találkozás a Caitlinnel a következő sé 10:00 órakor a Society Cafe / w” címmel, és helyes kinevezés kerül hozzáadásra (ebben az esetben) a Munka naptárában. A Kezdőképernyőn vannak praktikus 3D Touch műveletek, és remekül működik az Apple Watch szoftverrel ; Sőt, a szövődmény színkódolt, így még egy pillantást is tudhat arról, milyen naptári események tartoznak.

Camera+

A Camera + (2,99 dollár) szűrők nem egyformák – bár az a tény, hogy össze tudsz rakni és beállítani az erejét, látványos lövéseket eredményezhet, de két okból is bekerül. Az egyik a szerkesztőeszközök a Lab-ban a hőmérséklet, az expozíció és így tovább – különösen a Clarity Pro-hoz érkező drámai hatások miatt – melyek mindegyike egyszerűen használható és jó eredményeket produkál. A másik ok a forgatás eszköze. Kiegészít néhány nagyszerű kézi vezérlőelemet a fehéregyensúly, az ISO és a zársebesség számára, lehetővé téve, hogy a fókuszt és az expozíciós pontokat külön-külön állítsa be, és leginkább lenyűgöző módon lehetővé teszi, hogy az iPhone fényképezőgépének lencsetagjait olyan helyzetbe zárja, hogy sokkal többet tudjon összpontosítani Szorosabban, mint a beépített alkalmazáshoz, néhány elsődleges makró felvételhez.

VSCO

Néha úgy érzi, mintha több képszerkesztő alkalmazás lenne az iPhone-hoz, mint az atomok a megfigyelhető univerzumban, de a VSCO (ingyenes, in-app vásárlásokkal) megszabadul. Igen, van néhány igazán kiváló eszköz a képek kézi szerkesztésére, de ahol valóban ragyog, a gyönyörű, elegáns szűrőkben van. Vannak olyanok is, amelyek közül néhány hozzá is adható ingyen, és egyes csomagok az alkalmazáson belüli vásárláshoz rendelkezésre állnak, de a csalás módjától olyan felvételek készítéséhez, amelyek úgy tűnnek, mintha egy negyedéves hipster magazin oldaláról rögzítenék a fixeszközöket És lapos fehérek, egyenrangúak.