A Samsung a bejelentéssel a legújabb zászlóshajó telefon, a Samsung Galaxy S20, egy komolyan lenyűgöző lap a specifikációk és a gyönyörű design, hogy menjen vele. Egy csomó különböző modell közül lehet választani, beleértve azokat a változatokat is, amelyek képesek lesznek teljes mértékben kihasználni az EE hipergyors 5G hálózatának előnyeit, ezért úgy gondoltuk, hasznos lenne, ha végigfuttatnánk néhány elképesztő funkciót, amelyet a Samsung a Galaxy S20 termékcsaládba hozott.

1. A kamera a legjobbak közé tartozik

A Samsung tud egy-két dolgot az okostelefonok kameráiról, de a Galaxy S20 esetében ismét felülmúlta önmagát. Ez az okostelefon-kamera a kamerák végére – 64 megapixeles teleobjektívvel, valamint egy ásító 12 megapixeles nagylátószögű objektívvel van felszerelve, így bármilyen módon készíthetsz profi szintű felvételeket.

Az S20 30-szoros térzoomjával egészen közel kerülhetsz a témádhoz, míg a 30FPS felbontású felvételek lenyűgöző 8K felbontásban készíthetők, így ha inkább a videó a te világod, akkor is ugyanúgy el leszel ájulva. Ráadásul, ha videózni és közben állóképeket készíteni szeretnél, egy érintéssel azonnal 33 megapixeles állóképeket kaphatsz, miközben filmezel.

2. Széltől-szélig tartó kijelző

Azonnal szemet gyönyörködtető – így jellemeznénk a Galaxy S20 formatervét. A Samsung edge-to-edge kijelzői egyre jobbak, és ez a 6,2 hüvelykes Infinity-O kijelző minden szempontból gyönyörű, éles és tiszta felbontással, valamint igazán mély színekkel és feketékkel. Ráadásul ez egy 120 Hz-es kijelző, ami azt jelenti, hogy minden mozdulat sima és tökéletes képet ad.

Ráadásul az előlapi kamera kivágása kisebb, mint valaha, ami azt mutatja, hogy a rovátkák valóban a múlté. Ha szeretnéd jobban irányítani a képernyőt is, akkor is megteheted – a Samsung lehetővé teszi, hogy a színeket, az élességet és a telítettséget úgy alakítsd, ahogyan neked tetszik.

Ez a kijelző tehát tökéletes hely a videónézéshez, és az EE ezen a területen nagyszerű bónuszt nyújt. A BritBox a brit dobozos filmek eddigi legnagyobb gyűjteménye egy helyen, és a Galaxy S20 megvásárlásával rögtön elkezdheted a nézegetést, mivel az első hat hónapot ingyenesen töltheted, ha megveszed a Galaxy S20 készüléket.

3. Tartós akkumulátor-üzemidő

Az okostelefonok egyre jobbak, de az akkumulátor-üzemidő tekintetében nem mindegyikük lépett ki a sötét középkorból. Szerencsére ez nem vonatkozik a Samsungra. A Galaxy S20 akkumulátora teljes mértékben 4000 mAh kapacitással rendelkezik, hogy kitartson.

Ami azonban még lenyűgözőbb, hogy okosan használja az energiát azáltal, hogy elirányítja azt a nem használt alkalmazásoktól. Ráadásul, ha valamelyik barátodnak kifogy az energiája, akkor a Galaxy S20 készülékeddel háttal egymás mellé teheti a mobilját, hogy villámgyorsan feltöltődjön. Végül pedig a szupergyors töltés azt jelenti, hogy kevesebb időt töltesz a telefontöltőhöz kötve, és több időt töltesz azzal, amit szeretsz.

A telefon tökéletesen együttműködik a Samsung új Galaxy Buds+ fülhallgatójával is, és az EE-nél, ha a telefonodhoz ingyen kapsz egy pár Samsung hihetetlen vezeték nélküli fülhallgatót.

4. Lenyűgöző teljesítmény

A Samsung annyi RAM-ot zsúfolt a Galaxy S20-ba, mint néhány laptopba – 8 GB-ot -, ami azt jelenti, hogy vajsima teljesítményre számíthatsz, függetlenül attól, hogy éppen mit csinálsz. Ez különösen megbízható a mobiljátékokhoz, és a telefon Exynos 990 processzora csak fokozza a teljesítményt.

Ráadásul a tárhely kifogyásának veszélye sem fenyeget – a telefon 128 GB belső tárhellyel érkezik, de támogatja a micro SD-kártyákat is, amelyekkel több mint egy terabájtos kapacitásúra bővítheted. A felhőalapú biztonsági mentések szépek, de az is, ha nem kell őket eleve elkészíteni.

Természetesen, ha a telefon 5G-s változatát választja az EE-nél, akkor több helyen férhet hozzá ehhez a szupergyors hálózathoz, mint bármely más szolgáltatónál. Ráadásul a korlátlan adatforgalomnak köszönhetően korlátlan sebességgel nézhetsz, streamelhetsz és játszhatsz, amikor csak akarsz. Ráadásul az első 120 GB-ból megmaradt adatmennyiséget elajándékozhatod barátaidnak és családtagjaidnak.

5. Egy telefon, amely körülötted működik

A Samsung évek óta az alapvető Android-élményre építve biztosítja, hogy a telefonod veled és körülötted működjön, hogy minden élmény és interakció öröm legyen, és soha ne legyen bosszantó.

A Galaxy S20 előre telepített One UI 2.0-val érkezik, amely a Samsung simábbá tett Android 10 élményének legfrissebb verziója. Ez azt jelenti, hogy nem zavaró képernyők, szuper tiszta ikonok és villámgyors válaszidők fogadnak, amikor valamilyen műveletet végzel. Mindez arra irányul, hogy az okostelefonodat élvezetes legyen használni.

Ha hozzánk hasonlóan te is ilyen vagy, ezek a részletek jelentősen felcsigázták az étvágyadat. Itt az ideje , hogy minél előbb hozzájusson a Samsung Galaxy S20-hoz. Még jobb, ha van egy Samsung Galaxy telefon cseréje az S20 termékcsaláddal szemben, akkor akár 300 fontot is megtakaríthatsz az új készülékkel.