Tudjuk ugye, hogy az iPhone 6 -nak nagyobb kijelzője lesz, pontosabban az Apple által szeptemberben bemutatni kívánt modellnek 4.7″-es. Tudjuk azt is, hogy méretéből adódóan is, nagyobb akkumulátor lesz benne, közel 2000mAh-es. Biztosra vehetjük az iOS 8-at, és az eszköz formáját is.

Most azonban a legfrissebb kiszivárgott képek szerint az iPhone 6 tartozékai is kisebb-nagyobb változáson mentek keresztül. A weibo.com -on megjelent kép alapján az adapter legnagyobb újítása a házában rejlik.

Könnyebb kihúzni a konnektorból, legalábbis ránézésre. Sajnos az európai adapterről képet még nem hoztak nyilvánosságra. És ezzel, az adaptert érintő összes újítást bemutattuk. Azonban közöltek egy valóban hasznos és praktikusabb változtatást is. Pontosabban az iPhone Lightning kábelét érintő újítást. Több mint valószínű, hogy az új Lightning kábel USB része mind a két irányból bedugható lesz a foglalatba. Amint magunkhoz tértünk az óriási forradalomtól, vessünk egy pillantást az fenti képre.

A grafika szerint a kábel strapabíróbb lesz, mint eddig bármikor volt. Valljuk be őszíntén, ez nem nagy feladat. Talán a következő majdnem 10 ezer forintba kerülő kábel már bírni fogja a strapát és normál használat mellett tovább húzza majd mint 3 hónap. Sajnos a jelenleginek a tapasztalatok szerint egyetlen életcélja, hogy a legrosszabbkor szakadjon darabokra a legváltozatosabb módon.

Ha a kezeink között nem esett még szét iPhone kábel, szerencsések vagyunk, úgyhogy itt az idő, hogy legalább képen lássunk párat -Katt!